Manisa
11 October, 2024, Friday
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

Millete hizmet için varız

Millete hizmet için varız
MHP Şehzadeler İlçe Başkanı Şener Özten, siyasi partilerin öncelikli görevinin millete hizmet olduğunu, MHP olarak Manisa'da herkese ulaşmayı ve yaşanan her soruna çözüm üretmeyi amaçladıklarını söyledi.


MHP Şehzadeler İlçe Başkanı Şener Özten, siyasi partilerin öncelikli görevinin millete hizmet olduğunu, MHP olarak Manisa'da herkese ulaşmayı ve yaşanan her soruna çözüm üretmeyi amaçladıklarını söyledi. Özten, ekonomik sorunların arttığı bu  dönemde özellikle dar gelirli insanlara destek olmak için çalıştıklarını kaydetti.
MHP Şehzadeler İlçe Başkanı Şener Özten, parti olarak Manisa'da önemli çalışmalar yürüttüklerini, Manisa Milletvekili ve Grup Başkanvekili Erkan Akçay ile İl Başkanı Murat Öner öncülüğünde il ve ilçe teşkilatları olarak her vatandaşa ulaşmaya çalıştıklarını belirtti. Özten, "İlçe Teşkilatı olarak il başkanımız ve grup başkanvekilimize  destek oluyoruz. Üzerimize ne düşüyorsa yapıyoruz. Bu kapsamda mahalle temsilcilerimizle her zaaman görüşme halindeyiz, il yönetim kurulu toplantılarında gelişmeleri değerlendiriyoruz. Her salı Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Bey'i dinleyerek gündemi anlamak ve onu halka anlatabilmek adına ne gerekiyorsa yapmaya çalışıyoruz" dedi.
HERKESE ULAŞMAYA ÇALIŞIYORUZ
Siyaset yapan birinin, vaktinin büyük bölümünü gönüllü olarak vatandaşın sorunlarının çözümü  için harcamak zorunda olduğunu ve bunu yaparken ayrım yapmaması gerektiğini anlatan Özten, "Ben 55 yaşındayım, 40 yıldır siyasetle uğraşıyorum. Her dönem kongreye gittiğimizde yeni arkadaşları aramıza katarız. 'Bu ülkücü değil, bunu almayalım' demiyoruz, herkesi aramıza çekmeye çalışıyoruz. Yapılması gereken işlerle ilgili onlara bilgi veriyoruz, millete nasıl hizmet edebileceklerini anlatıyoruz. Ziyaretlerimiz oluyor bol bol, herkese ulaşmaya çalışıyoruz" diye konuştu.
SİYASET MAAŞLA DEĞİL, GÖNÜLLE YAPILIR
Son dönemde yaşanan ekonomik sorunların gündemlerinde olduğunu ifade eden Şener Özten, "Gelecek ay başı yine ilçe başkanları toplantımız olacak. Orda hepimiz oturup konuşacağız, Grup Başkan Vekilimiz Erka Akçay Bey de katılıyor. Özellikle parti olararak dar gelirli kesimeler neler yapılabilir, bunu da konuşacağız. Biz zaten arayana, destek isteyene elimizden gelen her türlü desteği veriyoruz. Bazıları bize 'ilçe başkanları  ne kadar maaş alıyor' türü sorular soruyor. Biz maaş falan almıyoruz. Bu işler maaşla yapılmaz, gönülle yapılır. İnşallah elimizden geldiğince de millete hizmetimizi sürdüreceğiz" ifadelerini kullandı.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!