Manisa
28 September, 2024, Saturday
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

Şehzadeler Halk Eğitimi Merkezi sistemi başarılı bir şekilde sürdürüyor

Şehzadeler Halk Eğitimi Merkezi sistemi başarılı bir şekilde sürdürüyor
Şehzadeler İlçe Halk Eğitim Merkezi 2023-2024 Eğitim öğretim yılı planlama ve işbirliği toplantısı yapıldı.

Şehzadeler İlçe Halk Eğitim Merkezi 2023-2024 Eğitim öğretim yılı planlama ve işbirliği toplantısı yapıldı.  Manisa Öğretmen evinde yapılan toplantıya Şehzadeler Kaymakamı Fatih Genel, Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Şimşek, Şehzadeler Milli Eğitim Müdürü Metin Gençay, Şehzadeler Halk Eğitim Müdürü İlyas Kayaokay, müdür yardımcıları, komisyon üyeleri katıldı.  Toplantıda 2023-2024 eğitim öğretim yılında Şehzadeler İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Şehzadeler Halk Eğitim Merkezinde yapılan faaliyetler hakkında bilgi verildi ve 2024-2025 eğitim öğretim yılında yapılabilecek faaliyetler ile ilgili bilgi alışverişinde bulunuldu.  1 Eylül 2023- 29 Temmuz 2024 tarihleri arasındaki süreçte Şehzadeler Halk Eğitimi Merkezi bünyesinde 2 bin 711 kurs açılırken, 35 bin 368 kişi bu kurslardan faydalandı. 


HER ZAMAN HER YERDE HERKESE EĞİTİM 
Toplantının açılış konuşmasını yapan Şehzadeler Halk Eğitimi Merkezi Müdürü İlyas Kayaokay, “İlçe Hayat Boyu Öğrenme Komisyonu olarak, hayat boyu öğrenmede iş birliği ve koordinasyonu sağlamak, etkinlikleri birlikte planlamak ve uygulamaya koymak, hizmet tekrarı ve kaynak israfını önlemek, verimliliği artırmak amacıyla bir araya gelmiş bulunmaktayız. Şehzadeler Halk Eğitimi Merkezimiz, Hayata mutlu bireyler hazırlamak için her zaman, her yerde, herkese eğitim anlayışı ile hareket ederek, beşikten mezara kadar rehberlik hizmeti sunan, bireyin bilgi, beceri ve yetkinliklerini geliştirerek, insanlığın kalkınmasında sorumluluk almasını destekleyen; belgelendirilebilen, izlenebilen kaliteli eğitimler sunmaktadır. Bu bağlamda Manisa Merkezinde, çeşitli mahallelerimizde, köylerimizde, okullarımızda, kamu kurum ve kuruluşlarında, sivil toplum kuruluşlarında sosyal, kültürel, sanatsal, sportif, mesleki ve akademik kurslar düzenlenmektedir. Kurslarımızın belirlenen hedeflere ulaşmasında paydaşlarımızın önemi büyüktür. Kaymakamlığımız, milli eğitim müdürlüğümüz, Kamu kurum ve kuruluşları, Manisa Büyük Şehir Belediyemiz, Şehzadeler Belediyemiz, Gençlik ve spor müdürlüğümüz, Adalet bakanlığına bağlı kurumlarımız, jandarma komutanlığımız, emniyet müdürlüğümüz, Sağlık Müdürlüğüne Bağlı Kurumlar, ilçe müftülüğüne bağlı kurumlarımız, okullarımız, kooperatifler ve diğer sivil toplum kuruluşlarına bu süreçte bizlere destek veren paydaşlarımızdır. Tüm paydaşlarımıza verilen desteklerden dolayı teşekkür ederiz. Tekrar hoş geldiniz diyor; toplantımızın hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” diye konuştu. 


İŞBİRLİĞİ ARTIRILMALI 
Şehzadeler Kaymakamı Fatih Genel, Şehzadeler Halk Eğitim Merkezi’nin açtığı kurslarla 35 binden fazla kişiye eğitim verdiğini belirterek, bu konuda Halk Eğitim Merkezi’nin sisteminin başarılı bir şekilde yürütüldüğünü kaydetti. Genel, Şehzadeler Belediyesi başta olmak üzere kursların açılmasında katkı sunan kurum ve kuruluşlara teşekkür etti, işbirliğinin daha da artırılması gerektiğini vurguladı. 


TÜM PAYDAŞLARA TEŞEKKÜR 
Şehzadeler İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin Gençay, Halk Eğitimi Merkezi bünyesinde açılan kurslarda kurum ve kuruluşlarla yapılan işbirliğinin çok önemli olduğunu kaydetti. Gençay, açılan 2 bin 711 kursa 35 bin 368 kursiyerin katıldığını ifade ederek, destek olan tüm paydaşlara teşekkür etti.  Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Şimşek ise belediye olarak halk eğitimi merkeziyle sürekli işbirliği içinde hareket ettiklerini açıkladı.

CÜNEYT HASÇELİK

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!