Manisa
30 September, 2024, Monday
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

YENİŞEHİRLİOĞLU: MECLİSTEKİ 600 KİŞİ ARASINDA FARKLI BİRİ OLARAK YER ALMAK İSTİYORUM

YENİŞEHİRLİOĞLU: MECLİSTEKİ 600 KİŞİ ARASINDA FARKLI BİRİ OLARAK YER ALMAK İSTİYORUM

 

Halk nezdinde Tahsin Paşa olarak bilinen AK Parti Manisa 1. Sıra Adayı Bahadır Yenişehirlioğlu Hür Işık Gazetesi ve Manşet Gazetesi’nin imtiyaz sahibi Üzeyir Dindar’ı ziyaret etti. Ziyarette Dindar Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Furkan Dindar, Deva Tıp Merkezi Müdürü ve MHP Manisa İl Başkan Yardımcısı Muammer Babuş da hazır bulundu. Yenişehirlioğlu’na AK Parti Manisa İl Başkan Yardımcısı Ömer İşçi, AK Parti Yunusemre İlçe Başkanı İlkcan Durmaz, Abdülaziz Çelik ve partililer eşlik etti. Yenişehirlioğlu, mecliste 600 vekilin olacağını, bu 600 vekil arasında farklı biri olarak yer almak istediğini açıkladı. 
ÜZEYİR DİNDAR’A TEŞEKKÜR 
Yenişehirlioğlu, gazeteleri takip etti, gazete arşivine baktı. Üzeyir Dindar’a çıkardığı iki gazete ve istihdama katkı sağladığı için teşekkür eden Bahadır Yenişehirlioğlu, “Gazete çıkarmak her baba yiğidinin harcı değildir. Zor iştir, sıkıntılı bir iştir. Onu niye böyle yazdın, bunu niye böyle yazmadın diye tepki gösterenler olur. Derdini anlatman lazım, sürdürülebilir olman lazım. Manisa’da gazete okunuyor. Ben bildim bileli Hür Işık Gazetesi vardır” diye konuştu. 
KESKİN BIÇAK OLMAK YERİNE POZİTİF ENERJİ YAYMA ZAMANI 
Sanatını çok önemli bir alan olduğunu kaydeden Bahadır Yenişehirlioğlu, “Günümüzde sanat algısı oldukça çok. Osmanlı’da muhteşem bir sanat algısı var. Büyük Selçuklu büyük dönüşüm değişim gerçekleştirdi. Medeniyetlerin farklı olduğunu ortayı çıkarılan eserlerde görüyoruz. Muhteşem çeşmeler, muhteşem saraylar görüyoruz. Ve bunları muhteşem bir özgüven ile yapmışlar. Muhteşem bir medeniyetin evlatlarının zaman içinde bu kadar itiş edilmiş olması sanat açısından üzüntü verici. Ben Cumhuriyet çocuğuyum. Benim Cumhuriyet ile herhangi bir problemim yok. Hepimiz cumhuriyetin evlatlarıyız. Taklitçi zihniyet dünyanın hiçbir yerinde özgün bir şey üretememiştir,  bütün coğrafyalarda böyledir. Türk sinemasında adam gibi birkaç örneği kenara ayırsak bahsedemiyoruz ama İran sinemasından bahsediyoruz. Ben Anadolu coğrafyası evladıyım. Ben dinimle, tarihimle niye bu kadar kavga edeyim, niye bu kadar düşmanlık beslerim. Her zaman diyorum sanat nükleer silahtan daha etkilidir. Sanat insanı rafine eder. Sanat ihya eder adamı. Sanat her alanda olması lazım. Belediyecilik yapıyorsun şehri motifleri ile süslemelisin. Sanattan uzaklaşırsan Vandalizm başlıyor. Sanattan uzak kalmayacağız. Siyaseti yaparken de ona göre hareket edeceğiz. Sanatçı bünyesinde fitneyi bünyesinde barındırmaz. Şimdi gönül alma zamanı, pozitif enerji yayma zamanı. İnsanlar bu şekilde mutlu olur. Tercihim kırmadan yumuşak yumuşak dökmeden verimliliği ortaya koymaktır. Ben 28 yıl avukatlık yaptım. Gerektiğinde keskin bıçakta olabilirim ama ben o yönümü göstermek istemiyorum” diye konuştu.
TAYYİP BEY BENİ BOŞU BOŞUNA GETİRMEDİ 
CHP’lilerin kovulduğu Adala’da muhteşem bir sevgi gösterisi ile karşılaştığını vurgulaşan Bahadır Yenişehirlioğlu, sözlerini şöyle sürdürdü: “Cumhuriyet Halk Partilileri Adala’ya sokmamışlardı. Seni götüreceğiz dediler. Dedim CHP’lileri kovaladılar biz ne yapmaya gideceğiz. Bir gittim bayram yeriydi. Anladım ki halk beni bütün Manisa öyle sıradan bir siyasetçi yerine koymuyor beni sanatçısı yerine koyuyor. Tahsin Paşası yerine kovuyor. Bu muhteşem bir şey. Siyasette Tayyip Bey 61 yaşımdan sonra benim saçım sakalım ağardı için boşu boşuna getirmedi. Bu artıyı buraya enjekte ediyorum. Bundan kimsenin alınmaması gerekiyor. Bu bir artı ise siyaseten siyaset yapmak bir ilim ise bende olsam Tayyip Bey’in yerine böyle bir karakteri alırım Manisa’ya enjekte ederim. Kimsenin bundan huzursuz olmasına gerek yok. Çünkü ben gönlümden konuşuyorum. Ajandam yok. Mış yapan bir insan değilim. Cumhurbaşkanımız ilk turda seçilecektir. Seçimi şaibeli hale getirmek isteyenler olacak ama biz hassasiyetimizi koruyacağız. Bütün milletvekillerim harıl harıl çalışıyor. Mecliste yer alacak olan 600 kişi arasında biri olarak farklı biri olarak yer almak istiyorum. Sürünün içindeki siyah koyun olmayı seviyorum. Aykırıyım biraz. Aykırılığın dozunu ayarlamam lazım kimseyi kırıp kırmadan. ” CÜNEYT HASÇELİK

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!