Manisa
29 September, 2024, Sunday
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

YENİŞEHİRLİOĞLU'NA MECLİSTE YOĞUN İLGİ

YENİŞEHİRLİOĞLU'NA MECLİSTE YOĞUN İLGİ

AK Parti Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu TBMM’de kaydını yaptırdı. Mecliste gazetecilerin yoğun ilgi gösterdiği Yenişehirlioğlu mikrofonlara Türkiye Yüzyılı’nın başladığı mesajını vererek, “Büyük Türkiye için şimdi başlıyoruz. Yapacak çok işimiz var.  Türkiye kültürde, sanatta tarihinden aldığı gücü gelecek yıllara taşıyacak. Bunun için tarihimizden ilham almamız yeterli” diye konuştu.

TBMM'de  milletvekili kaydını  bu gün yaptıran AK Parti Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, mecliste televizyon ve gazetecilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Gazetecilerin yanı sınar milletvekili ve meclis çalışanları da yoğun ilgisini gören Yenişehirlioğlu milletin AK Parti’ye olan sevgisine ve teveccühüne layık olmaya çalışacaklarını kaydetti. Yenişehirlioğlu ayrıca Türkiye Yüzyılını dünyaya altın harflerle yazmak için gece gündüz çalışacaklarını ifade etti.

TBMM kaydını yaptırmaya Akhisar Ziraat Odası Başkanı Alper  Ahlat ile birlikte katılım sağlayan AK Parti Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu Başkan Ahlat ile unuz yıllara dayanan bir dostlukları olduğuna işaret etti. vefanın ve dostluğun kendisi için vazgeçilmez olduğunu hatırlatan Yenişehirlioğlu rozetini  Başkan Ahlat’a taktırdı.

Milletvekilliği kaydı sırasında kendisine ilgi gösteren gazetecilere ve basın mensuplarına da ayrıca teşekkür eden Yenişehirlioğlu  “Yıllarca sanat camiasının içerisinde yaptığı hizmetlerden dolayı sektörün içinde bulunduğu konulara vakıf olduğunu bununla ilgili çalışmalarda bulunacağını ifade ederek, “Türkiye Yüzyılı içerisinde sanatı ve kültürü yok saymamız mümkün değil. Türk Kültürü geçmişten aldığı güçle gelecek yıllara sanatı ve kültürü taşıyacaktır. Kadim Türk Uygarlığı tarihi boyunca sanata nasıl değer verdiyse biz bu gün bu değerlerin üzerine daha fazlasını koyarak hizmet edeceğiz. Türkiye Yüzyılı dediğimiz dünden bu güne tarihin yolculuğu olduğu kadar kültürün, sanatın gelecek yıllara taşınacağı büyük bir yoluculuk olacaktır. Şimdiden Türk milletine mazlum coğrafyalara selam olsun.  Herkes iyi bilmelidir ki Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde yeni bir dünya, yeni bir Türkiye ve Türkiye Yüzyılı başlıyor. Hayırlı uğurlu olsun.” İfadelerini kullandı.

Yenişehirlioğlu Meclis kaydının tamamlanmasının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katıldığı TOBB’un 79. Genel kurulu toplantısına Cumhurbaşkanı Sözcüsü İbrahim Kalın ile birlikte katılım sağladı.

Bahadır Yenişehirlioğlu yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi: “ Uzun yıllar siyaset yaptıktan sonra ara verip yeniden siyasette milletvekili olarak görev yapacağım için mutluyum. Allah bize bu günleri nasip etti. Sanat ve kültür dünyasında elimden geldiği kadar hizmet verdim ve vermeye devam edeceğim. Sanatım, yazdığım kitaplar Türk Milleti’nin geçmişten günümüze değerlerini ortaya koymuştur. Bu gün milletimizin bize siyasette ihtiyacı var ve millet bizden bu yönde hizmet bekliyorsa milletin isteği bizim başımız üstünedir. Yıllarca hukuk alanında hizmet ettim. Avukatlık olan mesleğim, sanatçı olarak sinema dünyasında, yazar olarak bu millete için yazdığımız kitaplarımızla bu alanlarda verdiğimiz hizmetleri bu necip millet alıp kabul etti. Bu gün bize siyasette görev vermiş ise bunu da alıp başımızın üstünde taşırız. En iyi hizmeti vermeye çalışırız.

Cumhurbaşkanımızın önderliğinde Türkiye Yüzyılı başlıyor

Bundan sonra Manisa milletvekili olarak TBMM görevim var. Bunun bilincinde dersimizi çalıştık. Artık Türkiye Yüzyılı başlamışıdır. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde bir Türkiye Yüzyılı başlıyor. Kültürden sanata, spordan sanayiye, teknolojiden, gelecek yıllara bir Türkiye Yüzyılı başladı. Allah bize bu günlerde hizmet etmeyi nasip ettiyse bizde bununun en iyisini yapmak zorundayız. AK Parti Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu olarak ben buna hazırım, Manisa milletvekillerimiz, Manisalılar buna hazır. Bizde Manisa olarak Türkiye’nin geleceğine en iyi olarak, en güzel olarak çalışmak durumundayız. Bu Türkiye Yüzyılı içerisinde bizde Manisa’yı var etmek bu şehri dünya markası etmek için var gücümüzle çalışmaya hazırız. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Manisa’ya Manisalılara ayrı bir sevgisi ve muhabbeti var. Bizde bu sevginin ölçüsünde Manisa’yı gelecek yıllara taşımak zorundayız.”

Konuşmalarının ardından Yenişehirlioğlu TOBB birliği 79. Genel Kurulunun Türkiye’nin ekonomisi, sanayisi ve teknolojisi için hayırlı olmasını temenni etti.

HABER MERKEZİ

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!