Manisa
02 October, 2024, Wednesday
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

Zafer Partisi Adayı Korkmaz'tan İYİ Partili Sunat'a tepki: Azarladığın kişiden oy isteyemezsin

Zafer Partisi Adayı Korkmaz'tan İYİ Partili Sunat'a tepki: Azarladığın kişiden oy isteyemezsin

 

Zafer Partisi Manisa Milletvekili Adayı Mehmet Anıl Korkmaz, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Adaşı Şenol Sunat'ın vatandaşları azarladığını savundu. Korkmaz, "Sen kimsin vatandaşı azarlıyorsun? Azarladığın vatandaştan nasıl oy istiyorsun? Böyle bir terbiyesizlik olabilir mi?’’ dedi.

 

Zafer Partisi Manisa İl Yönetimi, gazetecilerle kahvaltılı basın toplantısında bir araya geldi. Kahvaltı sonrası açıklamalarda bulunan Zafer Partisi Manisa Milletvekili Adayı Mehmet Anıl Korkmaz, hem Cumhur hem de Millet İttifakı ortaklarına yönelik eleştirilerde bulundu. İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Adayı Şenol Sunat'a özel bir parantez açan Korkmaz, "Şenol Sunat Hanımefendi daha vatandaşla iki kelam etmesini bilmeyen bir kadın. Dün Turgutlu’da vatandaşları azarlamış. Olay olurken arkadaşlar bizi aradılar, bu olaya yorum dahi yapılmaz. Sen kimsin vatandaşı azarlıyorsun, azarladığın vatandaştan nasıl oy istiyorsun, böyle bir terbiyesizlik olabilir mi ? Basın mensuplarının kamerasını nasıl kapatmaya çalışıyorsun. Adı iyi, yaptıkları kötü olan bir parti bunlar" diye konuştu.

"TAVİZSİZ TÜRK MİLLİYETÇİSİYİZ"

Ata İttifakı'nın vatandaşın eşek gibi sandığa gitme zorunluluğunu ortadan kaldırıp  üçüncü bir yol açtığını belirten Korkmaz,’’Bir tarafta Erdoğancılar bir tarafta Kılıçdaroğulcular. Vatandaş politize olmuş Bunlar kuzu kuzu sandığa gider. Eşek gibi gidecekler algısı. 1 metre uzunluğunda oy pusulası var. Doğuda PKK HDP’liler okuma yazma bilmeyen vatandaşa ipi parmağa bağlarlar ipin uzunluğuna denk gelen yere oy basarsın. Batıda okuma yazma oranı yüksektir. Batının halkını hafife aldılar. Batının halkı kızdı mı sandığı ters çevirir. Selçuk Özdağ Manisa’da yok.  Selçuk Özdağ  nerede? Manisa’nın babası nerde? Manisa babasını reddetti herhalde. Bazı vatandaşlara göre biz en sağ partiyiz , inkar etmiyoruz tavizsiz Türk milliyetçiliği yapıyoruz" şeklinde konuştu.

"SİNAN OĞAN BİRİNCİ ÇIKACAK"

İkinci turda kime oy vereceklerinin sorulduğunu ve kendilerinin de "Sinan Oğan’a oy vereceğiz" diye cevap vereceklerini anlatan Korkmaz, "Yurt dışından gelen ilk sandık sonuçlarına göre yüzde 33 ile Sinan Oğan birinci. Yüzde 31  Recep Erdoğan, yüzde 29 Kemal Kılıçdaroğlu.  Endişeye gerek yok, Türkiye’de de ilk tur sonuçlarında Sinan Oğan birinci çıkacak. Sürpriz dediğimiz kavram bu.  Zafer Partisinin, Ay Yıldız hareketinin başladığı ana kadar AK Partinin yenileceğine dair inancım sıfırdı. Biz 15 Mayıs sabahı bu devletin anayasasının ilk dört maddesinin delinmemesinin tek teminatıyız" ifadelerini kullandı.

DURU BEBEĞE DESTEK ÇAĞRISI

15 Mayıs sabahı Manisa YSK’dan mazbatasını aldığı takdirde Duru bebeğin kampanyasına 1 milyon Türk lirası bağışlayacağını belirten Kormaz, "Manisa 10 milletvekili çıkaracak. O vekillerden de duru bebek için 1 milyon TL rica ediyorum. Hangi parti olursa olsun, o çocuğu kurtarın. Eğer kurtaramazsanız da 5 yıllık makam mevki size zıkkım olsun" dedi. Toplantıya Zafer Partisi Manisa İl başkanı Şükrü Kaplan, Milletvekili adayları Mevlüt Özer, Mehmet Anıl Korkmaz, Elmas Akay, partililer ve basın mensupları katıldı.MİNE BADAN 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!