© Manisa Manşet Gazetesi

AK Parti Salihli ve Köprübaşı ilçe başkanları istifa etti

 

AK Parti Salihli İlçe Başkanı Osman Aksoy ve Köprübaşı İlçe Başkanı Hüseyin Ali Korucu görevinden ayrıldığını açıkladı. İki başkanın önümüzdeki günlerde yapılacak olan ilçe kongreleri öncesinde yönetimin elini rahatlatmak için bu kararı aldıkları öğrenildi.

Salihli AK Parti İlçe Başkanı Osman Aksoy sağlık sorunlarını gerekçe gösterip görevinden ayrıldığını açıkladı. Aksoy, yaptığı açıklamada “Kurulduğu günden bugüne dek Ak Parti Teşkilatlarında çeşitli kademelerinde görev yaptığım ve en son 02.10.2023 tarihinden itibaren yürüttüğüm Salihli AK Parti ilçe başkanlığını sağlık sorunlarımdan dolayı bırakmak zorunda kaldığım için üzgünüm. Beraber görev aldığım yönetim Kurulu üyesi arkadaşlarıma, görev esnasında bizlerden desteğini esirgemeyen tüm teşkilat mensuplarına teşekkür ediyorum. Kongre ile gelecek olan ilçe başkanımıza ve yönetimine şimdiden başarılar diliyorum” dedi.

SOSYAL MEDYADA İSTİFA ETTİĞİNİ AÇIKLADI
Ak Parti Köprübaşı İlçe Başkanı Hüseyin Ali Korucu da sosyal medya üzerinden görevinden istifa ettiğini açıkladı. Korucu açıklamasında, "Gördüğüm lüzum üzerine ve aday olacak arkadaşların da önünü açmak ve daha rahat çalışmalarını sağlamak amacıyla köprübaşı ak parti ilçe başkanlığından istifa ediyorum. Bugüne kadar bana maddi manevi destek olan herkese teşekkür ediyorum. Herkesten helallık diliyorum. Benim hakkım helal olsun. Dua eder dua dilerim. Allah'a emanet olunuz” ifadelerini kullandı. HABER MERKEZİ

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER