© Manisa Manşet Gazetesi

Bakan Tekin'e önce 'İstediği kadar anırsın' dedi sonra özür diledi!

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, "İstediği kadar anırsın Gazze diye... Ben öğretmenim.. Çanakkale bölümünü anlatırım. O kadar..." mesajı attıktan sonra özür dileyen öğretmene, "Estağfirullah hocam. Hepimiz insanız. Allah yolunuzu açık etsin, yardımcınız olsun" şeklinde cevap verdi. Ardından o öğretmen hesabını kapattı.

Öğretmen olduğunu iddia eden bir kişi, X hesabından Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin ile ilgili hakaret içerikli bir paylaşımda bulundu. Aynı kullanıcı Bakan Tekin'den özür diledi. Tekin o mesajı alıntılayarak öğretmene cevap verdi. Cevabın ardından o kullanıcının hesabını kapatması dikkat çekti.

"ESTAĞFİRULLAH HOCAM HEPİMİZ İNSANIZ"

Öğretmen olduğunu iddia eden X kullanıcısı, "Yusuf Tekin istediği kadar anırsın Gazze diye. Ben öğretmenim. Çanakkale kısmını anlatırım. O kadar..." paylaşımını yapmıştı. Paylaşımın çok konuşulunca, o kullanıcı Bakan Tekin'den özür diledi. Tekin, o özrü alıntılayarak, "Estağfirullah hocam. Hepimiz insanız. Allah yolunuzu açık etsin, yardımcınız olsun..." şeklinde karşılık verdi. Tekin'in cevabının ardından o kullanıcı hesabını kapattı.

HABERLER.COM

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER