© Manisa Manşet Gazetesi

Başkan Erkan Kara üreticiler için toplantı düzenliyor 

 

Demirci'ye yapılacak yatırım ve hizmetlerin yanı sıra Başkan Erkan Kara, ilçedeki çiftçiye ve üreticiye yönelik çalışmalar yapmaya da devam ediyor. 

Başkan Erkan Kara'nın daveti üzerine Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu tarafından (TKDK) Demirci'de tarım, hayvancılık ve iş geliştirme üzerine çiftçilere yönelik önemli bir toplantı yapılacak. 

TKDK Manisa İl Koordinatörü Uğur Uslu'nun katılımı ile düzenlenecek olan toplantıda bitki üretiminin çeşitlendirilmesi, yöresel ürün işletmeciliği, süt üretimi, kırmızı et üretimi, yumurta üretimi, tarım desteklemeleri, hayvancılık desteklemeleri ve tarımsal ekipman desteklemeleri gibi daha birçok konu üzerinde Demircili çiftçilere bilgilendirme yapılacak. 

TKDK tarafından yapılan desteklemelerinde anlatılacağı toplantı 20 AĞUSTOS SALI / 17.30'da MEHMET AKİF ERSOY GENÇLİK MERKEZİ KONFERANS SALONUNDA gerçekleşecek. 

BAŞKAN ERKAN KARA " ÇİFTÇİMİZİN VE ÜRETİCİMİZİN YANINDAYIZ"

Belediye Başkanı Erkan Kara yaptığı açıklamada " Belediyemiz olarak şehrimize her alanda hizmet sunmaya devam ediyoruz. Yatırım ve hizmetlerimizin yanında çiftçi ve üreticimizin tarım noktasında desteklemelerden faydalanmaları, daha profesyonel tarım ve hayvancılık yapabilmeleri adına Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Manisa İl Koordinatörü Uğur Uslu'nun katılımıyla yapılacak toplantıya tüm çiftçi ve üreticilerimizi davet ediyorum "dedi.HABER MERKEZİ

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER