© Manisa Manşet Gazetesi

Birincilik ödülünü iki çocuğuyla birlikte aldı

Manisalı iki çocuk annesi Seda Yeşilkır Oğuz, eğitim gördüğü Demirci Meslek Yüksekokulu’nda hem bölüm hem de okul birincisi oldu. Mezuniyet töreninde ödülünü iki çocuğu ve eşiyle birlikte alan Oğuz, eğitim hayatında en büyük desteği eşinden gördüğünü söyledi.

Manisa’da yaşayan Seda ve Fatih Oğuz çifti bir taraftan iki çocuk büyütürken diğer yandan iş ve okul hayatlarını sürdürmeye devam ediyor. 2014 yılında Turgutlu Meslek Yüksekokulu Bilgisayar Programcılığı bölümünden mezun olan Seda Yeşilkır Oğuz, başka bir alanda da eğitim almak isteyince yeniden üniversite sınavlarına girdi ve Demirci Meslek Yüksekokulu Coğrafi Bilgi Sistemleri bölümünü kazandı.

Buradaki eğitimini de tamamlayan Oğuz, dün yapılan mezuniyet töreninde okul ve bölüm birincisi olarak plaket aldı. Törene eşi ve iki kızıyla katılan Seda Yeşilkır Oğuz, davetliler tarafından büyük alkış aldı.

EN BÜYÜK DESTEKÇİSİ AİLESİ

2014 yılında Turgutlu Meslek Yüksekokulu Bilgisayar Programcılığı bölümünden mezun olduğunu ancak eşine ikinci bir bölüm bitirmek istediğini söylediğinde, “Sen istiyorsan destek olurum. Senin ikinci bir okulda okuman için fedakarlık yaparım” dediğini belirten Seda Yeşilkır Oğuz, “Eşim Manisa'da bir kamu kurumunda memur olarak çalışıyor. Ben Demirci Meslek Yüksek Okulunu kazanınca iki çocuğumla Demirci’ye geldim. Büyük kızım ilçede bir ilkokula devam etti, küçük kızıma annem baktı. Ailem de bana çok yardımcı oldu. Eşim bu süreçte fedakarlık yaptı, bana çok destek oldu. Sonuçta iki çocuk annesi olarak azmettim, inandım ve sonunda başardım. Bana her zaman destek olan eşime ve aileme çok teşekkür ediyorum” dedi. Fatih Oğuz ise azmi ve çalışkanlığı nedeniyle eşi ile gurur duyduğunu söyledi.

MİNE BADAN

FOTOĞRAFLAR: SADIK DOĞRAMACI

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER