© Manisa Manşet Gazetesi

CHP MANİSA’DA CUMHURİYET BAYRAMI COŞKUYLA KUTLAYACAK 

CHP Manisa İl Başkanı İlksen Özalper, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutlayarak, tüm Manisalıları bayram coşkusunu yaşamak için saat 15:00’da Sultan Camii önünden başlayacak olan yürüyüşe davet etti. Başkan Özalper, "Tüm Manisalıları Cumhuriyetimize ve Atamıza sahip çıkmaya, bayram coşkumuzu doyasıya yaşamaya davet ediyorum" ifadelerini kullandı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 101. yılı dolayısıyla CHP Manisa İl Başkanı İlksen Özalper ve yönetimi tarafından dolu dolu bir kutlama programı hazırlandı. Bayram kutlamaları kapsamında Sultan Camii önünden 101 metrelik Türk Bayrağı ile kortej yürüyüşü düzenleyecek olan Başkan Özalper ve yönetimi, Cumhuriyet Meydanı’na varılmasının ardından Milli Egemenlik Anıtı’na çelenk sunacak. 

CUMHURİYETİN 101. YILINA ÖZEL 101 METRELİK TÜRK BAYRAĞI

İl Başkanı Özalper, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutlayarak tüm Manisalıları kortej yürüyüşüne davet etti. CHP Manisa İl Başkanı İlksen Özalper, “Kurtuluşumuzun, bağımsızlığımızın, egemenliğimizin, millet olmamızın teminatı olan Cumhuriyetimizin 101. yılını coşkuyla kutluyoruz. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızın 101. yılında Sultan Camii önünde toplanarak 101 metrelik Türk bayrağımızı Cumhuriyet Meydanı’na taşıyacağız. Kortej yürüyüşümüzün ardından Milli Egemenlik Anıtı’na çelenk bırakarak Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve kahraman silah arkadaşlarını bir kez daha minnetle, saygıyla ve özlemle anacağız. Manisa Büyükşehir Belediyemizin öncülüğünde saat 19:30’da Hakkı İplikçi Parkı önünden başlayacak fener alayımız Cumhuriyet Meydanı’nda sona erecek. Bayram coşkumuz Saat 20:00’da Cumhuriyet Meydanı’nda Fazıl Say ve Serenad Bağcan’ın muhteşem konseriyle devam edecek. Tüm Manisalıları Cumhuriyet Bayramımıza sahip çıkmaya davet ediyorum” dedi.

 

Haber Merkezi

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER