© Manisa Manşet Gazetesi

CHP seçmeni çıkmazda Hangisine inanacaklarını şaşırdılar!

CHP seçmeni çıkmazda Hangisine inanacaklarını şaşırdılar! 14 ve 28 Mayıs seçimleri sonrası Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik yapılan eleştirilerin haksız olduğunu ve bunu yapanların da sosyal medya trolleri olduğunu söyleyen Özgür Özel, dün yaptığı açıklamada seçim yenilgisinin hesabının verilmediğini ve yönetimin bunu üstlenmediğini söyledi. Bu iki farklı açıklama kafalarda soru işareti oluşturdu. 

 

14 ve 28 Mayıs seçimleri sonrası Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik yapılan eleştirilerin haksız olduğunu ve bunu yapanların da sosyal medya trolleri olduğunu söyleyen Özgür Özel, dün yaptığı açıklamada seçim yenilgisinin hesabının verilmediğini ve yönetimin bunu üstlenmediğini söyledi. Bu iki farklı açıklama kafalarda soru işareti oluşturdu. 


Özgür Özel: 5 Haziran 2023
“Parti içinde Kılıçdaroğlu istifa etsin diyen yok. Sosyal medyada Kılıçdaroğlu istifa etsin diyenlerin altını kazıyın ya AK Partili ya Cumhur İttifakı trolü çıkar."

Özgür Özel: 15 Eylül 2023: “Parti yönetimi seçim yenilgisinin sorumluluğunu üstlenmedi. CHP lideri değişmeli. Genel Başkanlığa adayım.” HABER MERKEZİ

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER