© Manisa Manşet Gazetesi

Cumhur İttifakı Şehzadeler’i MHP’ye mi bırakıyor?

Cumhur İttifakı Şehzadeler’i MHP’ye mi bırakıyor? Yerel seçimlere yönelik hazırlıklar devam ederken siyasi partiler arasındaki işbirliği görüşmeleri ve adaylık belirlemeleri hızla şekilleniyor. CHP ve İYİ Parti arasındaki ‘işbirliği’ beklentileri boşa çıkarken AK Parti ve MHP’nin Cumhur İttifakı ortak adayları görüşmeleri sürüyor.


Yerel seçimlere yönelik hazırlıklar devam ederken siyasi partiler arasındaki işbirliği görüşmeleri ve adaylık belirlemeleri hızla şekilleniyor. CHP ve İYİ Parti arasındaki ‘işbirliği’ beklentileri boşa çıkarken AK Parti ve MHP’nin Cumhur İttifakı ortak adayları görüşmeleri sürüyor.
Parti kulislerinde Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin yanı sıra Adana ve Mersin Büyükşehir’de MHP adayının desteklenmesi konusunda anlaşmaya varıldığı, diğer 27 büyükşehirde ise AK Parti’nin aday çıkaracağı konuşuluyor. Bir başka söylenti ise Manisa Büyükşehir’in yanı sıra Şehzadeler’de de MHP’nin ortak aday çıkaracağı. AK Partili mevcut Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik yeniden aday olmayacağını açıklarken partiden başka isimler aday adaylıklarını ilan etmişti. Buna karşılık MHP’den de Nazmi Akçay’ın Şehzadeler Aday Adayı olarak çıkması, ortak adayın MHP’den olabileceği ihtimalini güçlendirdi. Ancak adaylık için Akçay’ın yanı sıra MHP’li eski bir milletvekilinin de adının geçtiği ifade ediliyor. KULİS HABER

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER