© Manisa Manşet Gazetesi

Davul zurna eşliğinde okula başladılar 

Manisa’da 2024-2025 eğitim öğretim ‘Uyum’ eğitimiyle başladı. Yunusemre ilçesi Taytanlı ilkokulunda okul müdürü Evra Seda Satan ve beraberindeki 56 öğretmen önderliğinde 12 sınıftan oluşan 1. Sınıflarda uyum eğitimi şarkılarla ve oyunlarla başlattı. 

Manisa il genelinde uyum eğitimi haftası kapsamında resmi ve özel okullarda anasınıfına 24 bin 90 öğrenci, 1. Sınıfa 21 bin 378 öğrenci, 5. Sınıfa 18 bin 745 öğrenci, hazırlık sınıfına 183 öğrenci, 9. Sınıflarda ise 19 bin 683 öğrenci okula başladı. ‘Uyum’ Eğitimi adı altında bugün 2024-2025 eğitim öğretim ile okula başlayan minik öğrenciler anne ve babalarıyla geldikleri okul bahçesinde kendilerini davullu zurnalı orkestra müziği eşliğinde karşılandılar.

Yaz boyunca okuldan ayrılmayan ve müdür yardımcıları gönüllü anne ve babalarla okulda bir dizi yeniliklere imza atan Taytanlı İlkokulu Müdürü Evra Seda Satan, normal eğitimi öğretiminde hizmete girecek olan Bilim Koridorunun son hazırlıklarını tamamlamaya çalışıyor.

Bilim Koridorunun içerisinde ise Matematik, Fen ve Sosyal sınıf, Uzay, astronomi ve hayvancılık, robotik kodlama(Stem) den oluşan 4 sınıflık alan yer alacak.

CÜNEYT HASÇELİK 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER