© Manisa Manşet Gazetesi

DENETİMLİ SERBESTLİK YÜKÜMLÜLERİ 15 TEMMUZ’U ANDI 

 

Manisa Denetimli Serbestlik Müdürlüğü personeli ve denetimli serbestlik kapsamında bulunan yükümlüler 15 Temmuz Şehitlerini andı. Müdürlükte gerçekleştirilen bir dizi programla 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik gününün anlam ve önemine dikkat çekildi.
Yükümlülerden Şehitlik Ziyareti
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günü kapsamında Manisa Şehitliği’ni ziyaret ederek vatanın müdafaası uğrunda hayatlarını feda eden kahramanlara dua ettiler. Manisa’da denetimli serbestlik kapsamında bulunan yükümlüler şehitlik ziyaretiyle birlikte şehitliğin bakım ve temizlik işlerine de destek oldular. Denetimli Serbestlik kapsamında bulunan ve haklarında kamuya yararlı bir işte çalıştırılmasına dair karar verilen yükümlüler günün anlamına binaen şehitlikte yapılan düzenleme çalışmalarına katılım sağladılar.
15 Temmuz Konulu Seminerler
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günü etkinlikleri Denetimli Serbestlik Müdürlüğü Manevi Rehberlik birimi tarafından gerçekleştirilen “Vatan savunması ve şehitliğin önemi“ konulu seminerler ile devam etti. Müdürlüğün seminer salonunda gerçekleştirilen programlara denetimli serbestlik sürecinde eğitim iyileştirme faaliyetlerine dahil edilen yükümlüler katılım sağladı. HABER MERKEZİ

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER