© Manisa Manşet Gazetesi

Diyanet Gençlik Merkezi’nde özel eğitim öğrencileri için program 

Manisa Akhisar Diyanet Gençlik Merkezi’nde Özel Eğitim sınıfı için veda programı düzenlendi.  Diyanet Gençlik Merkezi'nde bu yıl düzenlenen İkra Mektebi yoğun ilgi gördü. Yaz Kur'an kursunda, 6, 7 ve 8. sınıfların yanı sıra özel eğitim öğrencilerine yönelik de bir kurs açıldı. 7 hafta boyunca devam eden bu kursta, dini ilimlerin yanı sıra özel eğitim öğrencilerine Kur'an-ı Kerim ve tecvid bilgisi de öğretildi.


Diyanet Gençlik Merkezi'nde gerçekleştirilen kapanış programı, İkra Mektebi Özel Eğitim Sınıfı’nın veda töreni büyük ilgi gördü. Programa, özel eğitim gören öğrencilerin aileleri yoğun katılım sağladı ve memnuniyetlerini dile getirdiler. Özel eğitim öğretmeni ve aynı zamanda engelli koordinatörü olan Zeynep Darende, 7 hafta boyunca öğrencilerle geçirdiği zamanın hem öğrenciler hem de kendisi için çok faydalı olduğunu ifade etti.


Akhisar İlçe Müftü Vekili Kamil Ayvaz, programda yaptığı konuşmada, "Diyanet Gençlik Merkezi’nde bugüne kadar birçok program gerçekleştirdik ama en anlamlı ve en duygulusu bu program oldu," dedi. Programda öğrenciler, Kur'an-ı Kerim tilavetleri, şiirler ve çeşitli ayet ve hadisler okudular. Kur'an-ı Kerim'i hatmeden ve öğrenen öğrencilere, Diyanet Gençlik Merkezi tarafından çeşitli hediyeler verildi. Pasta kesiminin de yapıldığı programda, öğrencilere velileri tarafından taç takıldı.

MİNE BADAN

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER