© Manisa Manşet Gazetesi

Dursun Ali Yıldız AK Parti Manisa İl Başkanlığı'na aday oldu

AK Parti’de 8. Olağan Kongre süreci devam ediyor. Manisa'da 2006-2009 yılları arası 3 yıl boyunca AK Parti  İl Başkanı olarak görev yapan Dursun Ali Yıldız, yapılacak olan kongrede başkanlığa aday olduğunu açıkladı. Dursun Ali Yıldız, Manisa’da özellikle genel ve yerel seçimlerde yaşanan kayıpları telafi etmek için aday olduğunu söyledi.

 

Eski AK Parti Manisa İl Başkanı Dursun Ali Yıldız, manisamansetgazesi.com'a özel açıklamalarda bulundu.  Yıldız, AK Parti’nin 2023 yılında yapılan genel seçimlerde 7 milletvekili çıkaracak potansiyele sahip olmasına rağmen elinde 6 milletvekilinden 4’ünü kazanabildiğini ifade etti. Yıldız, aynı şekilde 31 Mart yerel seçimlerinde ise daha önce 13 belediyesi olan AK Parti’nin sadece Saruhanlı ve Demirci’yi kazanmasının kabul edilemez olduğunu vurguladı. Yıldız, “Hem genel seçimlerde hem yerel seçimlerde görüyoruz ki büyük kayıplar yaşamışız. Bu kayıpları telafi edebiliriz. Bundan dolayı il başkanlığına aday oldum.  Manisa hiçbir zaman solun yeri değildir, son seçimde bir kazayla sola kaydı. Her zaman sağa sahip bir ildir. Onun için başkan olduğum takdirde ilk seçimlerde aynı başarıyı sağlayacağız. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Manisa’da en yüksek oyu almasını sağlayacağız. Cumhurbaşkanımızın başını tekrar öne eğdirmeyeceğiz bunun sözünü veriyorum” dedi. 
Siyasette yanlış yapanların olduğunu vurgulayan Yıldız, siyasetin yanlış yapanları kabul etmediğini dile getirdi. CÜNEYT HASÇELİK

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER