© Manisa Manşet Gazetesi

Emlak sektöründe değişim ve gelişim semineri 

 


Manisa’da emlak sektöründe faaliyet gösteren Emlak Gelişim ve Müşavirleri Derneği (EGEMDER), geçtiğimiz   MASKİ İkiz Kuleler toplantı salonunda düzenlediği "Elektronik İlan Doğrulama Sistemi" konulu seminerle büyük ilgi topladı. Gayrimenkul danışmanları ve vatandaşların yoğun katılımıyla gerçekleşen etkinlikte, EGEMDER Başkanı Caner Gürdi̇l, Ticaret İl Müdürü Serkan Karabacak, CBÜ Salihli Meslek Yüksek Okulu Emlak Yönetimi Bölüm Başkanı Ece Özmen ve Manisa Dostlar Meclisi Kurucu Başkanı ve Sözcüsü Cihan Canuyar katılımcılara teşekkür etti.

Açılış konuşmasında, EGEMDER olarak kurulduktan bu yana birçok ilke imza attıklarını belirten Başkan Gürdi̇l, emlak sektörünün değişim ve gelişim gösterdiğini, bu doğrultuda hareket ederek sektörün öncüsü olma arzusu ve isteğiyle birçok meslektaşı tarafından merak edilen "Elektronik İlan Doğrulama Sistemi" konulu eğitim seminerini gerçekleştirdiklerini ifade etti. Yoğun katılımla gerçekleşen etkinlikte, daha kalabalık kitlelere fayda sağlama isteğini dile getiren Başkan Gürdi̇l, EGEMDER olarak sektöre yön verme arzusu ve heyecanıyla, önümüzdeki günlerde de yeni organizasyonlarla çalışmalara kararlı bir şekilde devam edeceklerini vurguladı.

İzmir Emlak Komisyoncuları Odası Yönetim Kurulu Üyesi ve Başkan Vekili Emre Gülşen'in sunumu ile gerçekleştirilen eğitimde, meslektaşların soru ve cevapları ile birçok detay açıklığa kavuştu. Etkinliğin gerçekleşmesinde emeği geçen Yönetim Kurulu Üyeleri ve dernek üyelerine teşekkür eden Başkan Gürdi̇l, "Bugünden itibaren yeni sloganımız: Manisa’da Emlak Sektörünün Yeni Rotası EGEMDER!" diyerek konuşmasını sonlandırdı.HABER MERKEZİ

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER