© Manisa Manşet Gazetesi

Gürhan Özcan'dan  Başkan Ferdi Zeyrek'e ziyaret 

İyi Parti büyükşehir belediye başkan adayı Op Dr. Gürhan Özcan, büyükşehir belediye başkanı Ferdi Zeyrege tebrik ziyaretinde bulundu.

Özcan , büyükşehir olmak üzere 17 ilçemizde seçimi kazanan tüm başkanlarımıza tebrik ziyaretleri yapıyorum. Ziyaretlerim başkanlarımız tarafından memnuniyetle karşılanıyor. Başkanların duyurduğu üzere hediye yerine ilimizde tedavi bekleyen SMA hastalarına belediye adına bağışta bulunuyorum. Bu bağışların, tüm ziyaretçiler tarafından uygulanması gerektiğine inanıyorum hattat kamu kurumları arasındaki ziyaretlerde de tablo, vazo gibi hediyeler yerine hastalara destek olacak yardımlar yapılması önem arz etmektedir. Büyükşehir başkanımıza SMA desteği ile birlikte , kendisinin çevre ve Tarzan günlerinden dolayı ağaç  minyatürü hediye ederek , tarzanı hatırlamak istedim.

Özcan, Ferdi başkanıma ziyaretimde, eşim , sekreterim ve danışmanım Şenol Özkaya ile katıldık. Görüşmemiz çok sıcak ortamda geçti , seçimlerden sonra Ferdi başkanla çoğu yerde karşılaştık, sohbetlerimiz oldu. Bugün ki ziyaretim resmi makamında olması centilmenligin gereği olarak gerçekleşti, aynı şehirde yaşıyoruz, Manisalı hemşehrilerimiz şehrin yönetimi,  büyük bir teveccühle  Ferdi başkana verdi, bizimde saygı duyup , tebrik etmemiz en doğal davranış olduğuna inanıyorum. Seçim sürecinde hem Ferdi beye hemde cengiz beye siyasetin gereği eleştirilerim oldu, ama artık seçim bitti için bunlar unutuldu, şimdi Manisamız için neler yapılmalı onu konuştuk. Görüyorsunuz ben hep sahalardayım ve bu böyle devam edecek , çünkü bana emanet üzerimde  45 bin oy var, bu oyların sesi olmaya , sorunlarını ve çözüm önerilerimi sunmaya devam edeceğim. 

Ayrıca hassat bir konuya da değinmek istiyorum, Ferdi başkanın hakkını vermek gerekiyor, kısa bir sürede vaadlerini yeri getiriyor, kendisini çok tebrik ediyorum, başarılarının devamını diliyorum" dedi.

CÜNEYT HASÇELİK

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER