© Manisa Manşet Gazetesi

Halk ekmeğe zam geldi!

Manisa’da halk ekmeğe zam geldi.

Manisa’da halk ekmeğe zam geldi. Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Yunusemre ilçesinde 12 noktada satışı yapılan halk ekmeğin fiyatı 5 liradan 7 lira 50 kuruşa çıkarıldı. Geçtiğimiz günlerde halk ekmeği Manisalılara 5 liradan satışa sunduklarını ifade eden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek’in zam kararı almasını tepkiyle karşıladı.

Seçim çalışmalarında halk ekmeğin satış fiyatının 5 TL olacağını duyuran Zeyrek,  Büyükşehir Belediye Meclisi eylül ayı toplantısında yaptığı konuşmada “Halkımıza sözümüz olan ‘Halk Ekmek’ projemizi Yunusemre ilçemizde başlattık. 21 Ağustos itibariyle ilçemize bağlı 12 noktada sıcak, sağlıklı ve taze ekmeği 5 liradan sunuyoruz. Kısa bir süre içinde tüm ilçelerimize bu projemizi yaygınlaştıracağız” dedi.

Halk ekmeğe zam

Açıklamanın üzerinden kısa bir süre geçmesne rağmen Manisa’da halk ekmeğe zam geldi. Belirlenen yeni fiyata göre halk ekmeğin tanesi 7 lira 50 kuruştan vatandaşa sunulacak. 

Sınırlı sayıda alınacak

Satışa sunulan halk ekmeğe ise sınır getirildi. Bir kişinin alabileceği maksimum ekmek sayısı ise 4 adet olarak belirlendi.

HABER MERKEZİ

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER