© Manisa Manşet Gazetesi

HEDEF ANADOLU LİSESİ 10 YAŞINDA 

 

Manisa’da 1993 yılından bu yana eğitim veren Hedef Eğitim Kurumları bünyesinde yer alan Özel Hedef Anadolu Lisesi, 10. kuruluş yıldönümü kutladı. Okul bahçesinde düzenlenen 10. Yıl kutlama programına Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, belediye başkan yardımcıları, oda başkanları, siyasi parti temsilciler, sivil toplum kuruluşu temsilcileri yoğun ilgi gösterdi. Hedef Eğitim Kurumları kurucusu Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, davetlileri kapıda karşıladı. 
MANİSA HALKI BİZE HEP SAHİP ÇIKTI
Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, katılan herkese teşekkür etti. Burada bir başkan olarak değil, siyasi biri olarak değil, bir eğitimci olarak konuştuğunu ifade eden Balaban, “Buraya gelerek bize büyük bir onur verdiniz. Hedef Eğitim Kurumları yaklaşık 32 yıldır Manisa ve bölgesinde başarılara imza atmış, her zaman çağdaş, laik, bilimsel eğitimden yana tavır almış, Atatürk’ün çizdiği çağdaş uygarlık yolunda öğrenciler yetiştirmiş ve Türkiye birincileri çıkarmış, onlarca öğrencisi Türkiye’de ilk 100’e girmiş bir kurumdur. Hiçbir zaman velilerimizi bir müşteri olarak görmedik, Hedef Eğitim Kurumlarının bir bireyi olarak gördük. Bir kurum 32 yıldır varsa o kurumun kalitesini gösterir. Manisa halkı bize hep sahip çıktı. Bizim yolumuz Atatürk’ün çizdiği eğitim yoludur” diye konuştu. 
Özel Hedef Anadolu Lisesi Müdürü, “1993 yılından bu yana 30 yılı aşkın bir süredir Türk milli eğitimin ve Manisa halkının hizmetinde olan Hedef Eğitim Kurumlarının en genci olan Hedef Anadolu Lisesi bugün 10. Yılını kutluyor” dedi. CÜNEYT HASÇELİK

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER