© Manisa Manşet Gazetesi

Hizmet-İş Manisa’dan Van’daki mücadeleye destek 

 


Hizmet-İş Sendikası Manisa 1 No’lu Şube Başkanı Okan Polat, Van’da HAK-İŞ ve Hizmet-İş Sendikası Genel Başkanı Mahmut Arslan’ın katılımıyla gerçekleşen değerlendirme toplantısına ilişkin bir basın açıklaması yaptı. Polat, Van’da süren mücadelenin Manisa’da da desteklendiğini belirterek, “Van’da başlayan bu onurlu direniş, tüm illerdeki emekçilerin ortak mücadelesidir. Manisa olarak bu davanın yanındayız ve direnişin her ilde süreceğini ilan ediyoruz” dedi.

SENDİKAMIZIN KARARLIĞI SÜRÜYOR 
Polat, Hak-İş ve Hizmet-İş Sendikası’nın ülke genelinde işçilerin hakları için verdiği mücadelenin önemine dikkat çekti ve işten atılan üyelerin haklarının korunmasında sendikanın kararlılığını vurguladı. “Van’da başlayan bu mücadele dalgası, emekçilerin hakları için sendikamızın kararlılığını bir kez daha gözler önüne seriyor” ifadelerini kullandı.

Hak-İş Genel Başkanı Mahmut Arslan, Van’da şube başkanlarıyla buluştu. Mahmut Arslan, Van’da 166 gündür süren mücadelenin önemini vurgulayarak, “Bu onurlu direnişte emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. Sendikamız, üyemiz olsun ya da olmasın, hiçbir emekçiyi yalnız bırakmaz. Van’da 40 yıldır varız ve bu varlığımızı sürdürmeye kararlıyız” dedi. HABER MERKEZİ

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER