© Manisa Manşet Gazetesi

İl Sağlık Müdürü Karaca’dan Kırkağaç ve Gördes çıkarması

Manisa İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Erol Karaca, Kırkağaç ve Gördes’teki sağlık hizmetlerini yerinde inceledi. Sağlık çalışanları ve hastalarla bir araya gelen Uzm. Dr. Karaca, iki ilçede devam eden sağlık yatırımlarındaki son duruma ilişkin de bilgiler aldı.

İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Erol Karaca, ilk olarak Kırkağaç İlçe Sağlık Müdürlüğü ile ilçede bulunan 1 ve 2 Nolu Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonlarını, ayrıca 1, 2, 3 ve 7 Nolu Aile Sağlığı Merkezlerini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.  Ziyaret sırasında personellerin dilek ve önerilerini dinledi, hasta ve hasta yakınları ile sohbet ederek verilen hizmetleri yerinde değerlendirdi.

Uzm. Dr. Karaca, Destek Hizmetleri Başkanı Dt. Latif Çakmak ve Başkan Yardımcısı Hüseyin Kesgin ile birlikte Kırkağaç Devlet Hastanesine ve yapılmakta olan yeni İlçe Sağlık Müdürlüğü binasının şantiyesine de ziyarette bulundu. Kırkağaç Devlet Hastanesi bahçesinde Hayırsever tarafından yapılması planlanan ek hizmet binası konusunda çevresel incelemelerde bulunan heyet, İlçe Sağlık Müdürlüğü şantiyesinde yapılan çalışmaları da yerinde inceledi.

GÖRDES’TE İNCELEMELERDE BULUNDU

İl Müdürümüz Uzm. Dr. Erol Karaca, daha sonra Personel Hizmetleri Başkanı Ebru Taşık ile birlikte Gördes Devlet Hastanesini ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Ziyaret sırasında personellerin dilek ve önerilerini dinledi, hasta ve hasta yakınları ile sohbet ederek verilen hizmetleri yerinde değerlendirdi. Uzm. Dr. Karaca ve beraberindeki heyet, Gördes 1 ve 2 nolu 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonlarını da ziyaret ederek personellerin dilek ve önerilerini dinledi verilen hizmetleri yerinde değerlendirdi.

HABER MERKEZİ

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER