© Manisa Manşet Gazetesi

Manisa Celal Bayar Üniversitesi'nde kalite eğitimi 

Manisa Celal Bayar Üniversitesi’nde ‘Kalite Güvence Sistemi’ çalışmaları çerçevesinde “TSE EN ISO 9001 KYS Temel Eğitimi, Risk Tabanlı Proses Yönetimi Eğitimi ve İç Tetkik Eğitimi” düzenleniyor.

Prof. Ümit Doğay Arınç Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek eğitimler sonunda yapılacak çalıştayda uygulamalı eğitimler verilecek. Farklı akademik ve idari birimlerinden 120 personelin katıldığı eğitimler sonucunda üniversitedeki kalite süreçlerinin tüm birimlere yayılması hedefleniyor.


ÖNEMLİ BİR EĞİTİM 

Eğitimin ilk gününde katılımcılarla bir araya gelen Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Rana Kibar, Kalite Güvence Sisteminin hem personel hem de öğrenciler için çok büyük bir fırsat olduğuna işaret etti.

“İhtiyaç analizleriyle, anketlerle ve çeşitli geri bildirim mekanizmalarıyla akademisyenlerin, idari personelin, öğrencilerin ve diğer tüm paydaşların görüşlerine değer verilmekte, eğitim-öğretimde temsiliyet sağlanmaktadır” ifadelerine de konuşmasında yer veren Rektör Kibar, düzenlenen eğitim programına katılan personelin başarılı bir eğitim süreci geçirmelerini diledi.  

MİNE BADAN

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER