© Manisa Manşet Gazetesi

Manisa Diyanet Sen Şehzadeler Şubesinden İmam Hatipliler Spor kulübüne ziyaret

Pazar günü oynayacağı Alaybey maçı öncesi Diyanet Sen Şehzadeler Şubesi ilçe başkanı Mehmet Yörük ve yönetim kurulu üyeleri Cebrail Çelik ile İsmail Bakır İmam Hatipliler Spor kulübünü ziyaret etti.

Antrenmanı başkan Murat Emgener ile izleyen Mehmet Yörük ve yönetimi antrenman sonunda futbolculara ve teknik heyete baklava ikram etti. Başkan Yörük ve yönetim kurulu üyeleri Alaybey maçı öncesi futbolculara başarılar diledi. Başkan Mehmet Yörük İmam Hatiplilerin ismini ve armasını üzerinizde taşıyıp bizleri sahada temsil ediyorsunuz.

Manisa Diyanet Sen Şehzadeler Şubesi ve Din Görevlileri olarak şampiyonluk yolunda sizlere  elimizden geldiğince destekçi olacağız, inşallah sezon sonunda Şampiyon olursunuz. Değerli futbolcu kardeşlerimize ve teknik ekibe şampiyonluk yolunda başarılar dileriz dedi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İmam Hatipliler Spor kulübü başkanı Murat Emgener de Başkan Yörük ve Yönetim kurulu üyelerine teşekkür edip Sendika olarak ve Din Görevlileri olarak kulübümüze desteklerinizi bekliyoruz dedi.

İHA

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER