© Manisa Manşet Gazetesi

Manisa KADEM şehitlerimizi andı 

 

Manisa KADEM, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında şehitlerimiz için Hatuniye Camii'nde Mevlid-i Şerif programı düzenledi.   Hatuniye Camii’nde yapılan bu anlamlı duaya Manisa Valisi Enver Ünlü ve eşi Sema Ünlü, Manisa İl Jandarma Komutanı Zafer Tombul ve eşi Aytül Tombul, Manisa İl Müftüsü Şükrü Kabukçu, Manisa Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mustafa Kılıç, KADEM İl Temsilcisi Özlem Akar İşyapan, KADEM yönetim kurulu üyeleri ve vatandaşlar icabet etti.
Duaların okunmasının ardından Hatuniye Camii’nin avlusunda günün anlam ve önemine dikkat çekmek amacıyla lokma ikramı yapıldı.
Manisa Valisi Enver Ünlü, lokma ikramının ardından yaptığı açıklamada, “Şehitlerimiz adına Manisa Valiliği ve Manisa Kadem beraberinde lokma dağıtıyoruz. Allah rahmet eylesin. Gazilerimizi minnetle anıyoruz. Bugün büyük bir gün. Milletimizin zaferi. Hepinize teşekkür ederim. Gelenlerin de ayaklarına sağlık. Allah kabul etsin diyorum” ifadelerine yer verdi. Vali Ünlü vatandaşlara lokma ikram etti.  CÜNEYT HASÇELİK

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER