© Manisa Manşet Gazetesi

Manisa Veteriner Hekimleri’nde 5. Merter Yıldız dönemi 

 

Manisa Bölgesi Veteriner Hekimleri Odası’nın 10. Olağan Genel Kurulu’nda mevcut başkan Merter Yıldız 5. Dönem başkanlığa seçildi. Odada gerçekleştirilen genel kurula Manisa Tarım ve Orman İl Müdürü Metin Öztürk, Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanı Erhan İnce, Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Ali Gök, Manisa Tarım ve Orman İl Müdür Yardımcısı Serdar Mersinli katıldı. Divan başkanlığına Süt Üreticileri Birliği Başkanı Veteriner Ulvi Murat Tunca seçildi. 
VETERİNER HEKİMLERİMİZİN HAKLARINI SAVUNMAK İÇİN MÜCADELE EDİYORUZ
Genel kurula katılan herkese teşekkür eden Manisa Veteriner Hekimleri Odası Başkanı Merter Yıldız, “Dile kolay kurulduğumuz 2007 yılından günden itibaren bu yana Manisa’mıza, veteriner hekimlik mesleğimize hizmet vermeye başladık. Kurumsal bir kimliğe ulaşmaya çalıştık, meslek için elini tayın altına koymaktan çekinmeyen bir oda haline geldik. Veteriner hekimlerimizin haklarını savunmak için mücadele ediyoruz. Başta Tarım ve Orman İl Müdürlüğümüz olmak üzere kurumlarla işbirliği içerisinde hareket ediyoruz, mesleğimiz adına önemli projelerimizi hayata geçiriyoruz” dedi. 
HER DÖNEM VETERİNER HEKİMLERİ İŞ BAŞINDA 
Her dönem veteriner hekimlere ciddi işler düştüğünü kaydeden Yıldız, “Geçen dönem KOVİD vardı, ardından hepimizin canını yakan bir deprem felaketini yaşadık. Bu dönemlerde meslektaşlarımız tek vücut olmayı başardılar. Şimdi sokak hayvanları konusu var. Onları yaşatmaya devam ediyoruz. Büyük bir aile olmanın verdiği sorumluluğu biliyoruz. Bizi ilgilendiren her konuda üzerimize düşeni yapıyoruz” diye konuştu. 
ÖNEMLİ BİR PAYDAŞ 
Manisa Tarım ve Orman İl Müdürü Metin Öztürk, 10. Genel Kurulun veteriner hekimlerine hayırlı olmasını diledi. Öztürk, görevi başladığı günden itibaren her genel kurula katıldığını ifade etti, veteriner hekimliğin bakanlığın ana omurgalarından biri olduğunu söyledi. Öztürk,  Veteriner Hekimleri Odasıyla önemli bir paydaş olarak çalıştıklarını dile getirdi. 
YENİ YÖNETİM KURULU 
Manisa Bölgesi Veteriner Hekimleri Odası Başkanı Merter Yıldız yeniden başkan seçilirken, yönetim kurulunda Ali Gök, Cenk Akın, Engin Çabuk, Bilal Birlik yer aldı. CÜNEYT HASÇELİK

,,

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER