© Manisa Manşet Gazetesi

MANİSA’DAN GÖBEKLİTEPE’YE

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 101. Yılı kutlamaları kapsamında “Şiddete Yol Verme Bisiklete Yol Ver” sloganı ile yola çıkan Manisa Tarzanlar Bisiklet Grubu’nu sponsoru olduğu MÜSİAD Manisa Yönetim Kurulu üyeleri uğurladı. Her yıl bir sosyal sorumluluk projesine imza atan Manisalı bisikletçiler bu yıl rotalarını medeniyetin doğduğu yer Şanlıurfa-Göbeklitepe’ye çevirdi. Manisa’dan Göbeklitepe’ye pedal çevirecek ekip 1250 km yol alacak.


Toplumsal şiddet olaylarına, kadın ve çocuk cinayetlerine dikkat çekmek isteyen 15 kişilik Manisa Tarzanlar Bisiklet Grubu sabahın ilk ışıkları ile Manisa’dan pedal çevirmeye başladı. Afyon-Konya-Adana-Gaziantep rotasını takip edecek grup,  Manisa’dan aldığı bayrağı 29 Ekim Salı günü Şanlıurfa Göbeklitepe’de Şanlıurfa Belediye Başkanı’na teslim edecek.


Grubu MÜSİAD Manisa Başkanı Abdurrahman Rüzgar ve yönetim kurulu üyeleri Mehmet Ali Ok ve Abdullah Rüzgar uğurladı. Bisiklet grubunu gittikleri her ilde MÜSİAD Şubeleri karşılayacak ve ağırlayacak. Şube Başkanı Abdurrahman Rüzgar uğurlama töreninde yaptığı konuşmada şunları söyledi:
“Günümüzde toplumsal şiddet olayları günden güne artmakta, kadın ve çocuk cinayetleri toplumu derinden yaralamaktadır. Manisa Tarzanlar Bisiklet Grubu’nun bu projesini  toplumsal farkındalık oluşturmak adına destekliyoruz. Toplam yurtiçinde 83 Şube ve temsilci Yurt dışında 83 ülkede 182 irtibat noktası  ile hizmet veren MÜSİAD Türkiye’nin en büyük STK’larındandır. Her zaman bu tür sosyal sorumluluk projelerini destekleyen derneğimiz Manisalı bisikletçilerimizin de yanında olacak. Gittikleri güzergahta -Salihli üyelerimiz Afyon, Konya, Adana, Gaziantep,Şanlıurfa- şubelerimiz bisikletçilerimizi karşılayacak ve misafir edecek. Bisikletçi kardeşlerimize bu güzel projeleri için tebrik eder hayırlı yolculuklar dilerim.”

HABER MERKEZİ

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER