© Manisa Manşet Gazetesi

Şehit aileleri Derneğinden Bahçeli’ye sert tepki

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin, teröristbaşı Devlet Bahçeli ile ilgili açıklamalarının yankıları sürerken, Şehit ve Gazi Aileleri Koruma ve Kalkındırma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Sagun, yaptığı açıklamayla Bahçeli’ye sert tepki gösterdi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin, teröristbaşı Abdullah Öcalan ile ilgili açıklamalarının yankıları sürerken, Şehit ve Gazi Aileleri Koruma ve Kalkındırma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Sagun, yaptığı açıklamayla Bahçeli’ye sert tepki gösterdi.


“ELLERİNDEKİ KAN KURUMADI”
Teröristbaşı Abdullah Öcalan’ın ellerindeki kanın henüz kurumadığını ve Türkiye Cumhuriyeti var oldukça kurumayacağını söyleyen Başkan Sagun, “Devlet Bahçeli’yi dinlerken kulaklarımıza inanamadık. Bunun yapay zeka ile oluşturulmuş bir kurgu olduğunu bile düşünmüştük. Ancak, açıklamaların gerçek olduğunu öğrenince, hem bizlerin, hem temsil ettiğimiz şehit ailelerinin, hem de kamu vicdanının bir kez daha yaralandığını, kırık olan kalbimizin, tabiri caizse tuzla buz olduğunu ifade etmek isteriz.” dedi.


“BAHÇELİ’NİN AÇIKLAMALARI BEKA SORUNUDUR”
Bahçeli’nin Abdullah Öcalan için sarfettiği “Gelsin TBMM çatısı altında DEM Parti sıralarından terör örgütünü lağvettiğini açıklasın, biz de umut hakkı önündeki tüm kapıları ardına kadar açalım.” şeklindeki sözlerinin, 1000 yıllık Türk devlet geleneğinde hiçbir şekilde yeri olmayacağını vurgulayan İbrahim Sagun, “Masum insanların canını alan, binlerce bebek öldüren, polisimizi, askerimizi, korucularımızı alçakça şehit eden teröristbaşı ve tüm teröristler için yapılacak şey, onların Türkiye Cumhuriyeti yasalarının emrettiği şekilde cezalandırmaktır. Aksini kim ve hangi makamdaki şahıs söylerse söylesin, bizim için geçersiz ve yok hükmündedir. 


“BAHÇELİ ÖZÜR DİLEMELİDİR”
Bahçeli’nin açıklamaları Türkiye Cumhuriyeti Devleti için bir beka sorunudur. Kendisini kınıyor ve milletimizden özür dilemeye davet ediyoruz.” diye konuştu.

HABER MERKEZİ

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER