© Manisa Manşet Gazetesi

TDED Yazarları Manisa kitap fuarında

Manisa Kitap Fuarı bu yıl 7’inci kez kapılarını kitapseverlere açtı. 

Manisa Büyükşehir Belediyesi, kitapseverleri, yazarları ve yayınevlerini Manisa’da buluşturdu. Manisa 7. Kitap Fuarı, Türkiye Dili ve Edebiyatı Derneği Manisa Şubesi Yazarları başta olmak üzere çok sayıda şair, yazar ve çizeri Manisa’da vatandaşlarla buluşturuyor. 125 yayınevi ve 100’e yakın yazarın katıldığı, imza günlerinin düzenleyeceği Manisa Kitap Fuarı, kitapseverleri, yayınevlerini ve yazarları aynı çatı altında buluşturuyor. 


TDED YAZARLARI MANİSA KİTAP FUARINDA 

Türkiye Dili ve Edebiyatı Derneği Manisa Şubesi Op Dr Muzaffer Yurttaş öncülüğünde, kültür ve sanat alanındaki birçok edebiyatsever ve yazarları bir arada topluyor. Derneğin yazarlarından Nursevim Sözcüer Çeler, Nilgün Hökenek Ürkmez, Cüneyt Aybey ve İbrahim Yıldırım eserlerini tanıtmak üzere kendilerine ayrılan standlarda okurları ile buluşuyor. 

FİSUN KUMBARACI PARLA VE MANİSA 

Manisa'nın yetiştirdiği çiçeği burnunda yazarı Manisalı Mimar Fisun Kumbaracı'nın ilk kitabı olan "Parla ve Manisa" tanıtılmak üzere kitap fuarında standlarda yerini aldı. 
Fisun Kumbaracı eserinde: Efsanevi Manisa Tarzan'ı, şifalı mesir macunu, beş asırlık festivali, peribacaları, lalesi, üzümü, zeytinyağı ve çok daha fazlasıyla pırıl pırıl parlayan Manisa'yı bir ressam misali kitabına tek tek en ince ayrıntıları ile tabir-i caizse kalemiyle resmettiğini belirtti. 

KİTAP UMUT VE HAYAL GÜCÜ KAZANDIR 

"Kitap, insana sadece bilgi değil, aynı zamanda umut ve hayal gücü de kazandırır. Şehrimizin kültürel zenginliğini daha da pekiştirmek ve her yaştan insanımızı kitapla buluşturmak için herkesi Manisa Atatürk Kent Parkı'ndaki Manisa 7. Kitap Fuarına davet ediyoruz. Çocuklara Manisa’yı tanıtan, tanıtırken sevdirmeyi amaçlayan bir kitap “Parla ve Manisa”
Küçük büyük herkesi “Parla ve Manisa” ile tanışmaya bekliyorum." dedi

Manisa Kitap Fuarı 20-29 Eylül 2024 tarihleri arasında devam edecektir. 141. Nolu standlarda Türkiye Dili ve Edebiyatı Derneği Manisa Şubesi Yazarlarının Kitaplarına Ulaşabilirsiniz.

CÜNEYT HASÇELİK

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER