© Manisa Manşet Gazetesi

Turgutlulu İsmet'ten hala haber alınamıyor Acılı ailenin umutlu bekleyişi!

Turgutlulu İsmet'ten hala haber alınamıyor Acılı ailenin umutlu bekleyişi!


 

Turgutlu ilçesinde ikamet eden 15 yaşındaki gençten 9 Ekim günü sabah saatlerinden bu yana 57 gündür haber alınamıyor. 

 

MANİSA'nın Turgutlu ilçesinde Çıraklık Eğitim Merkezinde okuyan ve sanayide çalışan 15 yaşındaki İsmet Çakır Özyiğit'ten 57 gündür haber alınamıyor.
İsmet Çakır, 9 Ekim Pazartesi günü sabah saatlerinde evden staja gitmek üzere ayrılmıştı.
Müge Anlı ile Tatlı Sert aracılığıyla gündeme düşen bu olay, genç stajyerin Manisa'dan Konya'ya, oradan da Mersin'in Silifke ilçesine uzanan yolculuğunu ortaya çıkardı. Kayboluşunun ardında yatan gerçekleri, ailesi ve yetkililer tarafından çözülmeye çalışılıyor.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında gündeme gelen olay, Türkiye'nin dört bir yanında yankı uyandırdı. Manisa'da yaşayan 15 yaşındaki genç, 9 Ekim günü evden ayrıldı. Genç stajyer, "staja gidiyorum" diyerek evden ayrıldıktan sonra sırra kadem bastı. Ailesinin ve yetkililerin yaptığı araştırmalar sonucunda, kayboluşunun üçüncü gününde Manisa'dan Konya'ya, oradan da otobüsle Mersin'in Silifke ilçesine gittiği belirlendi. Kaybolmadan önce bir arkadaşına Kıbrıs'a gitme planlarından bahsettiği de öğrenilen İsmet Çakır, 57 gündür kayıp olarak aranıyor. Çakır'ın kayboluşunun ardındaki gizem ise henüz aydınlığa kavuşmadı. Aile ise çaresizlik içinde oğullarına kavuşacağı günü bekliyor.

TURGUTLU YANKI

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER