© Manisa Manşet Gazetesi

Yeniden Refah Partisi Yunusemre’yi Kazanmak İstiyor

Yeniden Refah Partisi Yunusemre’yi kazanmak istiyor . Yeniden Refah Partisi Yunusemre İlçe Başkanı Faruk Durmaz, yerel seçimlere hazır oldukları ve Yunusemre Belediyesine talip olduklarını söyledi. Haftalık ilçe teşkilat toplantısını sonrası açıklama yapan Durmaz, kendi logoları ve adayları ile seçime gireceklerini belirtti. 

Yeniden Refah Partisi Yunusemre İlçe Başkanı Faruk Durmaz, yerel seçimlere hazır oldukları ve Yunusemre Belediyesine talip olduklarını söyledi. Haftalık ilçe teşkilat toplantısını sonrası açıklama yapan Durmaz, kendi logoları ve adayları ile seçime gireceklerini belirtti. 


16 EKİM’E KADAR ADAY ADAYLIĞI BAŞVURULARI SÜRECEK 
Başkan Faruk Durmaz, “Tüm Türkiye’de ve Manisa’da olduğu gibi ilçemiz Yunusemre’de de kendi logomuz ve adayımız ile Yeniden Refah Partisi olarak seçimlere gireceğiz. Yerel seçimler için aday adayı başvuruları başlamış durumda. 16 Ekim 2023 tarihine kadar başvurular devam ediyor. Aday adaylarımızın başvurularını il başkanlarına bildireceğiz. Kendi ilçemiz olan Yunusemre’de adayımızı çıkaracağız” dedi.


MİLLİ GÖRÜŞ DAĞ GİBİ PARLIYOR 
Hedeflerinin Yunusemre Belediyesini kazanmak olduğunu söyleyen Yeniden Refah Partisi Yunusemre İlçe Başkanı Faruk Durmaz, “Parti olarak Yunusemre’de güzel bir potansiyel yakaladık. Milli görüş dağ gibi parlıyor. Yeniden Refah Partisi Türkiye’de, Manisa’da ve Yunusemre’de çok güzel potansiyel yakaladı. Mücadele eden aşkla çalışan arkadaşlarımız var. Bu arkadaşlarımızın bir tanesi adayımız olacak ve inşallah Yunusemre Belediyesini kazanacaktır”  dedi.

MİNE BADAN

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER