© Manisa Manşet Gazetesi

Yeniden Refah Partisi’nden gazetemize teşekkür ziyareti

Yeniden Refah Partisi’nden gazetemize teşekkür ziyareti. Yeniden Refah Partisi’nde Şehzadeler Belediye Başkanlığı için ilk aday adaylığını açıklayan Ramazan Akar,  Hür Işık Gazetesi ve Manisa Manşet Gazetesi’ni ziyaret etti. Akar’a, Yeniden Refah Partisi Şehzadeler İlçe Başkanı Barış Doğan ve İl Başkan Yardımcısı Süleyman Üstündağ eşlik etti.

Yeniden Refah Partisi’nde Şehzadeler Belediye Başkanlığı için ilk aday adaylığını açıklayan Ramazan Akar,  Hür Işık Gazetesi ve Manisa Manşet Gazetesi’ni ziyaret etti. Akar’a, Yeniden Refah Partisi Şehzadeler İlçe Başkanı Barış Doğan ve İl Başkan Yardımcısı Süleyman Üstündağ eşlik etti.


Geçtiğimiz günlerde coşkulu bir kalabalığın olduğu bir programda Yeniden Refah Partisi’nden Şehzadeler Belediye Başkan aday adaylığını açıkladığını söyleyen Ramazan Akar, aday adaylığını kamuoyuna açıkladıktan sonra sahada çalışmalarını aralıksız sürdürdüğünü ifade etti.  Akar, 16 Ekim’de aday adaylığı sürecinin tamamlanacağını kaydetti. Akar, adaylığı kesinleştikten sonra Şehzadeler için hayata geçireceği projeleri kamuoyu ile paylaşacağını vurguladı. Akar, bu süreçte kendisine destek olan Hür Işık Gazetesi ve Manisa Manşet Gazetelerine partisi adına teşekkür etti.

CÜNEYT HASÇELİK

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER