© Manisa Manşet Gazetesi

YENİŞEHİRLİOĞLU'DAN YRP'Lİ BAŞKANVEKİLİ AYDAL'A TEPKİ 

AK Parti Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanvekili Doğan Aydal'ın "Erdoğan anayasayı değiştirmezse bir başka ülkeye gider, Amerika’ya gider" sözlerine sert tepki gösterdi. Yenişehirlioğlu, " Asıl acınası durum; cirminin farkında olmayan, cürmü boyunu aşan ve fikir üretme konusunda aciz kalan bu zihniyetin siyaseten hiçbir ders alamamış, bir arpa boyu yol dahi ilerleyememiş olmasıdır.
AK Parti Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu resmi X hesabı üzerinden yaptığı açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Siyasi kehanette bulunmaya heves eden Yeniden Refah Partisi Genel Başkanvekili Doğan Aydal'ın akıl ve izandan yoksun ifadelerini şiddetle kınıyoruz.
Siyasi hayatını; mücadelelerle geçirmiş ve aldığı her sorumluluğu lâyıkıyla yerine getirerek zaferlerle taçlandırmış ve bu milletin bağrından çıkmış Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın kitabında ima edildiği üzere kaçmak, saklanmak ya da geri durmak yoktur.
15 Temmuz hain darbe girişiminde FETÖ’cü alçak teröristlerle kahramanca mücadele ederek ülkesine ve demokrasiye sahip çıkan Cumhurbaşkanımız Sayın @RTErdogan’a birtakım çirkin imalarda bulunmak, aklı sıra aba altından sopa göstermek hedefsiz kalmış siyasi lâfazanların haddi değildir, olamaz!
Terör örgütlerinin sufleleriyle konuşanlarla, hadiselere vesayet odaklarının gözlüğüyle bakanlarla, meydanı boş zanneden siyasi tetikçilerle ve üniformalı cümlelerin arkasına sığınıp ucuz kabadayalık yapanlarla mücadele etmek bizim siyasi misyonumuzun bir parçasıdır.
Asıl acınası durum; cirminin farkında olmayan, cürmü boyunu aşan ve fikir üretme konusunda aciz kalan bu zihniyetin siyaseten hiçbir ders alamamış, bir arpa boyu yol dahi ilerleyememiş olmasıdır.
Bu hastalıklı zihniyete, hukuki ve siyasi her zeminde gerekli cevabı vermeye devam edeceğiz!" dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER