© Manisa Manşet Gazetesi

Yıldızspor 45 FK Sercan Gülbudak ile sözleşme imzaladı 

 

Manisa Süper Amatör Küme’de şampiyonluk hedefleyen Yıldızspor 45 Futbol Kulübü, geçtiğimiz sezon Ulukent forması giyen bek oyuncusu Sercan Gülbudak ile sözleşme imzaladı. Kırmızı-siyahlılarını yeni transferi Sercan Gülbudak yaptığı açıklamada, “Doğru bir takımda olduğum için mutluyum” dedi.
Yıldızspor 45 Futbol Kulübü dış transferde geçtiğimiz sezon Ulukent GSK’da forma giyen bek oyuncusu Sercan Gülbudak ile sözleşme imzaladı. Düzenlenen imza törenine Başkan Hüseyin Bezci ve Sportif Direktör Bülent Gökkaya katıldı. Kariyerine Karşıyaka’da başlayan 1996 doğumlu isim, sırasıyla Karşıyaka Belediye, Denizspor, Çeşme Belediyespor, Bayraklıspor, Urka Gençlikspor, Poyracık Bilir Altay, İzmir Belediyespor, Bornova Belediyespor, Bekilli Belediyespor, Şemikler, Irlıganlı, Asarlık Spor Kulübü ve Ulukent Gençlik Spor Kulübü formaları giydi. 28 yaşındaki bek oyuncusu geçtiğimiz sezon Ulukent formasıyla  18 maça çıkıp, 4 gol kaydetti. 
BİZLERDE HEDEFE GİDEBİLECEĞİMİZ BİR KADRO ÜZERİNDE ÇALIŞIYORUZ 
Yıldızspor 45 Futbol Kulübü Başkanı Hüseyin Bezci, kadrolarını güçlendirdiklerini belirterek, “Süper Amatör Küme geçtiğimiz sezonlara nazaran bu yıl daha da zorlu geçecek. Grubumuzda bulunan takımlarda transferler yapıyor. Bizlerde hedefe gidebileceğimiz bir kadro üzerinde çalışıyoruz. Bize katkı sağlayacak isimlerle de sözleşme imzalıyoruz. Sercan kardeşimiz bu ligin tecrübeli isimlerinden ve geçtiğimiz sezonu da Ulukent’te iyi bir şekilde tamamladı. Yıldızspor ailesinde başarılı bir sezon geçirmesini temenni ediyoruz. Hayırlısı olsun” diye konuştu. 
MANİSA’NIN BİRKAÇ POPÜLER KULÜBÜNDEN BİRİNDEYİM
Yeni transfer Sercan Gülbudak ise, yaptığı açıklamada şöyle konuştu; “Manisa’nın birkaç popüler kulübünden birindeyim. Yıldızspor’u sosyal medyalarından görüyordum. Birkaç arkadaşımla görüştüm ve kulübün her yapısıyla ilgili çok iyi referanslar aldım. Doğru bir takımda olduğum için mutluyum. Yıldızspor’un başarısı için mücadelemizi en üst sev,yede yapacağız. Bölgesel Amatör Ligi’ne yükselmeyi hedefliyoruz.” CÜNEYT HASÇELİK

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER