Manisa
27 July, 2024, Saturday
  • DOLAR
    32.99
  • EURO
    35.81
  • ALTIN
    2529.0
  • BIST
    10891.42
  • BTC
    68169.432$

Doç.Dr. Selçuk Özdağ'dan Saruhanlı Çıkarması 

Doç.Dr. Selçuk Özdağ'dan Saruhanlı Çıkarması 
Doç.Dr. Selçuk Özdağ'dan Saruhanlı Çıkarması 

 

Manisa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Doç. Dr. Selçuk Özdağ, seçim çalışmaları kapsamında Manisa'nın Saruhanlı ilçesini ziyaret etti. Özdağ, ziyaretleri sırasında dernek ve sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

SARUHANLI BELEDİYE BAŞKANINA ZİYARET

Özdağ, Saruhanlı'daki programına Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin'i ziyaret ederek başladı. Görüşmede seçim çalışmaları ve projeler ele alındı.
Daha sonra Halk Otobüsleri Kooperatifi'ni ziyaret eden Özdağ, kooperatif başkanı Özgür Karakuzu'dan kooperatifin sorunlarını dinledi. Karakuzu, her otobüsün 6.500 TL zararla çalıştığını ve bu durumun sürdürülemez olduğunu ifade etti. Bir çözüm yolu olarak Büyükşehir belediyesinin araçları kiralayarak km başına ücret ödemesi durumunda bir rahatlama olabileceğini belirtti.

DERNEKLERİ ZİYARET ETTİ 

Saruhanlı Dursunbeyliler Kültür ve Dayanışma Derneği'ni ziyaret eden Özdağ, dernek başkanı Sefer Kuru ile ilçe gündemini görüştü ardından Muhtarlar Derneği Başkanı Yılmaz Kurtuldu ve Engelliler Derneği'ni de ziyaret bulunup çalışmalar hakkında bilgi aldı.

ESNAF VE VATANDAŞLARLA BULUŞTU

Dernek ziyaretlerinin ardından Özdağ, Saruhanlı'nın çarşı ve Salı pazarını gezerek esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti. Esnafın yaşadığı sorunları ve taleplerini dinleyen Özdağ, Manisa'da ve Saruhanlı'da esnafın kalkınması için önemli çalışmalar yapacağını söyledi. Vatandaşlarla sohbet eden Özdağ, Manisa ve Saruhanlı için projelerini anlattı ardından vatandaşlardan destek istedi.
Özdağ, merkez cami etrafında bulunan  vatandaş ve esnaflarlada sohbet edip taleplerini dinledi.

ULAŞIM VE İÇME SUYU SORUNUNA ÇÖZÜM VURGUSU

Özdağ, Saruhanlı'daki ziyaretleri sırasında ilçe için en büyük iki sorunun ulaşım ve içme suyu olduğunu söyledi. Özdağ, insanların bulaşık yıkarken, kıyafet yıkarken veya duş alırken sularının kesildiğini ve zor durumda olduğunu belirterek Tuvalet sorununu bile çözemeyen bir yönetim ile karşı karşıya olduklarını söyledi, ardından ön ödemeli su sayaçlarını kaldıracağını bu sorunları çözmek için projeler hazırladıklarını ve seçilmeleri halinde hayata geçireceklerini ifade etti. Özdağ, Saruhanlı'daki ziyaretlerinde vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. Vatandaşlar, Özdağ'a sorunlarını ve taleplerini iletti. Özdağ, tüm talepleri not alarak çözüm üreteceklerini söyledi.HABER MERKEZİ

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!