Manisa
25 Nisan, 2025, Cuma
  • DOLAR
    32.87
  • EURO
    35.18
  • ALTIN
    2451.1
  • BIST
    10646.93
  • BTC
    60357.035$

Olay iddia: İBB operasyonunda tutuklananlar çevre illere naklediliyor


Olay iddia: İBB operasyonunda tutuklananlar çevre illere naklediliyor
İBB'ye yönelik olarak yürütülen soruşturma kapsamında bazı isimlerin farklı illerdeki cezaevlerine nakledileceği iddia edildi. CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın aralarında Murat Ongun'un da yer aldığı isimlerin Çorlu, Tekirdağ ve Kocaeli cezaevlerine nakledileceğini belirtirken, avukat Hüseyin Ersöz ise tutukluların sevk işlemleri hakkında bilgilendirildiğini söyledi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne (İBB) yönelik başlatılan soruşturma kapsamında tutuklanan bazı isimlerin farklı illerdeki cezaevlerine sevk edilmesinin kararlaştırıldığı iddia edildi. Gelişmeyi kamuoyuyla paylaşan CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın, sevk edilecek tutukluların isimlerini ve gönderilecekleri cezaevlerini açıkladı.

CHP'Lİ GÜNAYDIN İSİM İSİM LİSTELEDİ

CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın'ın aktardığı bilgiye göre, tutukluların cezaevi dağılımı şu şekilde olacak: Murat Ongun ve Hüseyin Köksal Çorlu Cezaevi'ne, Murat Kapki, Nihat Sütlaş, Adem Soytekin ve Tuncay Yılmaz Tekirdağ Cezaevi'ne, Fatih Keleş, Necati Özkan ve Serdal Taşkın ise Kocaeli Cezaevi'ne sevk edilecek.

"TUTUKLULAR SEVK İŞLEMLERİ HAKKINDA BİLGİLENDİRİLDİ"

Konuya ilişkin bir açıklama da avukat Hüseyin Ersöz'den geldi. Ersöz, Adalet Bakanlığı'ndan gelen yazı doğrultusunda tutukluların sevk işlemleri hakkında bilgilendirildiğini belirtti. Saat 21.00 itibarıyla sağlık kontrolünden geçirilen tutukluların, sabah saatlerinde gerçekleşecek nakil için hazırlık yapmaları istendi.

HABER: HABERLER.COM

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!