© Manisa Manşet Gazetesi

Manisa SGK’dan emeklilere jest

 

  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 2024 yılının “Emekliler Yılı” ilan edilmesinin ardından,  Manisa Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü koordinasyonunda emekliler yılı faaliyetleri devam ediyor.  
    Bu kapsamda İl Müdürlüğü tarafından emeklilere İzmir il sınırları dahilinde Meryem Ana Evi, Efes Antik Kenti, Tire ve Birgi gezi organizasyonu düzenlendi.  Geziye Manisa Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Buket İnce, Manisa Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Günseli Tufan ve emekliler katıldı. 

Organizasyonda öncelikle rehber eşliğinde Meryem Ana Evi, Efes Antik Kenti gezildi. Sonrasında Birgi İlçesinde İmam-ı Birgivi Mehmed Efendi Türbesi ziyaret edildi. Türbe ziyareti sonrası Birgi ile Tire ilçelerinin tarihi ve turistik yerleri rehber eşliğinde gezilerek faaliyet tamamlandı. 
Kendilerine gösterilen ilgiden son derece memnun olduklarını dile getiren emekli vatandaşlar, organizasyon için teşekkür ettiler. Organizasyonun sonunda Manisa Sosyal Güvenlik İl Müdürü Buket İnce, "Emeklilerimiz için düzenlediğimiz bu program, onların keyifli vakit geçirmelerine olanak sağladı. Emeklilerimiz ile sohbet ederek onların engin deneyimlerinden yararlanmak ise bizim için büyük mutluluk oldu" dediler. HABER MERKEZİ

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER