© Manisa Manşet Gazetesi

YENİŞEHİRLİOĞLU: LGBT PROPAGANDASI YASAKLANMALI

YENİŞEHİRLİOĞLU: LGBT PROPAGANDASI YASAKLANMALI AK Parti Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Bahadır Yneişehirlioğlu, LGBT tehlikesine dikkat çekti. Yenişehirlioğlu, aile kurumunu tehdit eden bu yaklaşımın küresel bir tehdit olduğunun altını çizerek, “Bir ülkeyi bölmek parçalamak istiyorsanız, bir tehdit olarak görüyorsanız bir aile kurumuna saldırısınız bir de bireyin mazisi ile bağını kopartmaya çalışırsınız.

AK Parti Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Bahadır Yneişehirlioğlu, LGBT tehlikesine dikkat çekti. Yenişehirlioğlu, aile kurumunu tehdit eden bu yaklaşımın küresel bir tehdit olduğunun altını çizerek, “Bir ülkeyi bölmek parçalamak istiyorsanız, bir tehdit olarak görüyorsanız bir aile kurumuna saldırısınız bir de bireyin mazisi ile bağını kopartmaya çalışırsınız. Bu ikisine yapılan saldırılar toplumsal çöküşü ve karmaşayı da beraberinde getirir. En son Rusya ve Macaristan’ın bu konuda aldığı önlemler vardı. Ne kadar büyük bir tehdit olduğunu anlayabiliriz. LGBT propagandası yapılamaz ve özendirilemez. Reşit olmuş bir insanın kendini nasıl ifade ettiğini ya da özel hayatlarına bir müdahale içinde miyiz, hayır ama neslimize musallat oluyorsanız eğer çocuklarımızın kimliğini değiştirmeye  çalışıyorsanız, aile kurumunu yok etmeye çalışıyorsanız sistematik olarak normalleştirmeye çalışıyorsanız  bir sıkıntı var. Önümüzdeki süreçte anayasada bu konu çok net bir şekilde ortaya konulacak. Aile bir kadın ve erkekten oluşur. Bu kadar net bir durum. Neslimize yönelik saldırılara ses çıkarmamazlık yapamayız. Bizim tavrımız ortada. Mazimiz belli, kimliğimiz belli. Pedofili suçtur. Normalleştiremeyiz, bu durumlara karşı gerekli önlemleri almak için çalışmaları yapıyoruz. Kimse bu durumları demokratik hak gibi gösteremez. Bu sapıklığa dur denmesi gerekiyor. Amaç aileyi ve neslimizi koruma. Bunun propagandası yasaklanmalı.

CHP’NİN NE KADAR SAMİMİ OLDUĞUNU BERABER GÖRECEĞİZ

Kılıçdaroğlu’nun ‘LGBT Türk aile yapısını bozar mı?” sorusuna verdiği ‘neden bozsun’ cevabını da değerlendiren Yenişehirlioğlu,”O yüzden iktidar olamıyorlar. Ülkenin parametrelerini okuyamayanlar, Anadolu irfanının düşüncesini bilmeyenler uzak olanlar, Türk insanının gerçeğine teneffüs edemeyenler iktidar yüzü görmüyorlar. Biraz dönüp kendilerine bakacaklar. Baş örtülü bir hanıma rozet takmayı biliyorsunuz ama baş örtüsünü zorla açmak ne kadar baskı ise zorla kapatmak da o kadar baskı olarak görüyorsak hadi anayasaya koyalım bir demokratik hak olarak vatandaşımıza sunalım dediğimizde sergileyecekleri tutumu o zaman göreceğiz.”dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER