© Manisa Manşet Gazetesi

ZAFERSPOR KADIN FUTBOLUNDA YILIN TRANSFERİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ 

Manisa Soma Zafer Spor Kulübü yönetimi kadın futbolunun en önemli transferlerinden birine imza attı.
2023-2024 Sezonunda Beşiktaş kadın A takımı teknik direktörü Burak Sidar ile el sıkışan kulüp yönetimi “Geleceğimiz emin ellerde” diyor.
Kulüp Başkanı Hakan Arslancan, “Kadın futbolu adına Türkiye’nin en iyi tesislerine ve en yetenekli genç futbolcularına sahibiz. Değişik kategorilerde kadın milli takımlarına en çok sporcu veren kulüplerden birisiyiz. Uzun zamandır genç sporcularımıza değer katacak bir teknik direktör arayışı içerisindeydik. Geçen sezon Beşiktaş kadın A takımını çalıştıran Burak hocamıza imkanlarımızdan ve fikirlerimizden bahsettik o da bu projenin içerisinde olmak istedi ve anlaştık. Temel amacımız elimizdeki genç sporcuları geliştirmek ve Avrupalı rakipleri ile her konuda mücadele edebilecek seviyeye getirmek. Burak hocamızında bunu yapacak en iyi hocalardan biri olduğuna inancımız tamdır. Herkese hayırlı olmasını diliyorum” dedi.


BURAK SİDAR KİMDİR?

2019-2020 Gaziantep Futbol Kulübü Maç ve Performans Analiz Antrenörü. 2020-2021 Match Study İstatistiksel Veri Şirketi Analiz Sorumlusu. 2021-2022 Medipol Başakşehir Futbol Akademisi Maç ve Performans Analiz Antrenörü. 2022-2023 Beşiktaş JK Kadın Futbol Takımları ve Erkek Futbol U19 Yaş Altı Maç ve Performans Analiz Sorumlusu.
2023-2024 Beşiktaş United Payment Kadın Futbol Takımı Teknik Direktörü.

MİNE BADAN

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER