Manisa
09 May, 2024, Thursday
  • DOLAR
    32.26
  • EURO
    34.86
  • ALTIN
    2415.3
  • BIST
    10268.58
  • BTC
    61938.32$

AK Parti Şehzadeler Aday Adayı Ahmet Tonguç iddialı: Şehzadeler cazip bir yaşam merkezi olacak


AK Parti Şehzadeler Aday Adayı Ahmet Tonguç iddialı: Şehzadeler cazip bir yaşam merkezi olacak
AK Parti Şehzadeler Aday Adayı Ahmet Tonguç iddialı: Şehzadeler cazip bir yaşam merkezi olacak. AK Parti Şehzadeler Belediye Başkan aday adayı Ahmet Tonguç, ilçenin 67 mahallesini çok iyi tanıdığını, Şehzadeler’i her yönüyle cazip bir yaşam merkezi yapmak için yola çıktığını söyledi. Trafiğin rahatlayıp yaşam alanlarının artacağı, altyapı ve kültürel alanda önemli yatırımların yapılacağı bir Şehzadeler planladıklarını anlatan Tonguç, deneyimli bir ekipli iş başına gelmek için görev beklediklerini söyledi.

AK Parti Şehzadeler Belediye Başkan aday adayı Ahmet Tonguç, ilçenin 67 mahallesini çok iyi tanıdığını, Şehzadeler’i her yönüyle cazip bir yaşam merkezi yapmak için yola çıktığını söyledi. Trafiğin rahatlayıp yaşam alanlarının artacağı, altyapı ve kültürel alanda önemli yatırımların yapılacağı bir Şehzadeler planladıklarını anlatan Tonguç, deneyimli bir ekipli iş başına gelmek için görev beklediklerini söyledi.

Şehzadeler İlçe Kurucu Başkanlığı başta olmak üzere AK Parti’de uzun yıllardır önemli görevler üstlenen Ahmet Tonguç; Manisa Manşet ve Hür Işık Gazetesi ile manisamansetgazetesi.com internet haber sitesini ziyaret etti. Dindar Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Üzeyir Dindar ve Deva Tıp Merkezi Müdürü Muammer Babuş tarafından karşılanan Tonguç, yerel seçim sürecine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Tonguç, “Aday adaylığını açıkladıktan sonra kendimizi, yapacaklarımızı tanıtmaya çalışıyoruz. Tanıyanlar olduğu gibi tanımayanlar da olabilir. 2009 yılında AK Parti’de siyasete başladım. O günden bu yana AK Parti dışında bir partiye gitmedim. Hep AK Parti’nin hizmetinde bulundum. Şehzadeler Belediye Başkanımız Ömer Faruk Çelik, bu seçimde aday olmayacağını açıkladıktan sonra AK Parti’nin bir hizmetkarı olarak bu şehre, Şehzadeler ilçemize hizmet etmek için aday adayı olmayı karar verdim” dedi.


“HALKIMA HİZMET VERMEK İSTİYORUM”
AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanlığında kurucu başkan olarak görev yaptığını ve bu güne kadar önemli görevler üstlendiğini anlatan Tonguç, “Halkımızın, teşkilatımızın teveccühünü görüyoruz. Genel merkezimiz bizi aday gösterirse Şehzadeler Belediyesi’nin tekrar AK Parti’de kalması için çalışacağız. Yaptığın görevler süresince AK Parti’nin başını hiçbir zaman öne eğdirmedim. Başkanlık yaptığım süreçte 9 seçim yaşadık. 15 Temmuz gibi hani bir darbe girişiminin yaşandığı dönemde ilçe başkanı olarak görev yapıyordum. Girdiğimiz bütün seçimleri kazandık, AK Parti’mizi en güzel şekilde temsil ettik. 67 mahallemizin hepsinde hizmetimiz var. İnsanlarımıza dokunduk, dokunmaya da devam edeceğiz. AK Parti’de siyasete başladım, AK Parti’de belediye başkanlığı yapıp halkıma hizmet vermek istiyorum” diye konuştu.


ŞEHZADELER TEKRAR GÖÇ ALAN BİR İLÇE OLACAK
Şehzadeler ilçesinin son yıllarda göç veren bir ilçe olduğunu anlatan Tonguç, “İmar olmadığı için, kentsel dönüşüm olmadığı için ne yazık ki ilçemiz göç veren bir ilçe haline geldi. Otopark alanlarının sınırlı olması da bunda önemli bir etken. Şehzadeler’imizin nüfusu 170 bin civarında ama gündüz 400 bin insan bulunuyor. İnsanlar gündüzleri buraya gelip işlerini hallediyor sonra gidiyor. Akşam olunca mevcut nüfusumuz kalıyor. İmar planı hayata geçerse, kentsel dönüşüm yapılırsa inanıyorum ki göç tersine dönecek. Şehzadeler tekrar göç alan bir ilçe haline gelecek” şeklinde konuştu.

CÜNEYT HASÇELİK

 

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!