Manisa
04 October, 2024, Friday
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

Akhisar’da bakkallar yine Kara’ya emanet

Akhisar’da bakkallar yine Kara’ya emanet
Akhisar Bakkallar ve Benzerleri Odası Olağan Genel Kurulu Şehit Yüzbaşı Necdi Şentürk Merkez Park içi Akhisar Belediyesi Düğün Salonunda yapıldı.

Akhisar Bakkallar ve Benzerleri Odası Olağan Genel Kurulu Şehit Yüzbaşı Necdi Şentürk Merkez Park içi Akhisar Belediyesi Düğün Salonunda yapıldı. Tek listeyle gerçekleşen genel kurulda Zafer Kara tüm oyları alarak güven tazeledi.
Akhisar Bakkallar ve Benzerleri Odası Olağan Genel Kurulu Şehit Yüzbaşı Necdi Şentürk Merkez Park içi Akhisar Belediyesi Düğün Salonunda yapıldı. Tek listeyle gerçekleşen genel kurulda Zafer Kara tüm oyları alarak güven tazeledi. Kongrede Divan başkanlığına Manisa Esnaf ve Sanatkâr Odaları Birliği Başkanı Hasan Geriter, başkan yardımcılığına Manisa Esnaf ve Sanatkâr Odaları Birliği yönetim kurulu üyesi, Akhisar Yapı Sanatları Esnaf Odası Başkanı Tahir Memişler, katip üyeliklere Günay Dalgıç, Neslihan Karanfil ve Yasemin Karagöz seçildi.
BAŞKAN DUTLULU’YA TEŞEKKÜR
4. kez seçilen Bakkallar ve Benzerleri Odası Başkanı Zafer Kara,  “Eskiler bazen söyler, ‘yürüdüğün yolda yanında insanlar olsun’ diye. Bugün gerçekten karşımızda adayımız yok ama baktığımda şükürler olsun demekten başka bir şey gelmiyor elimden. Odamızın 22. Genel kurulunda bir aradayız. Esnaf şu anda sıkıntı yaşıyor ve dertli. Vicdanım bu dönemdeki kadar rahatsız olmadı. Her gittiğim yerde 3 harfliler var. (Marketler) Sadece bakkalları mı etkiliyor? Kasabı, manavı, terziyi, kitapçıyı etkiliyor. Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu’ya teşekkür ediyorum. Bakkal kart programında taşın altına elini koydu. Allah ondan razı olsun. Bakkalkart hedefimizde bine doğru ilerliyoruz. Bin tane ihtiyaç sahibi vatandaşımıza Akhisar Belediyesi içinde her ay 200 TL limiti olan kart veriyor. Yani ayda 200 bin lirayı biz Akhisar’da bırakmış oluyoruz. Bu projede 2 bin ve 3 bin hedefimiz var. Yılda 2.5 milyona yakın parayı Akhisar’da bakkal esnafımızda bırakıyoruz” diye konuştu.
ODA YÖNETİMİ YENİLENDİ
Akhisar Bakkallar ve Benzerleri Odası Başkanlığına tüm oy alarak güven tazeleyen Zafer Kara başkanlığında yönetim kurulunda Ali Sert, Sabri Balaban, Ali Önlü, Hayrullah Çelik, Tahsin Çimen, Serdar Çiçek, Yönetim kurulu yedek listesi Adem Cankuş, Sabri Yiğit Bulgur Serkan Anaberk, Fevzi Türkyılmaz, Hasan Budak, Denetim kuruluna İsmail Gür, Enver Alpay, Kadir Yıldız, Denetim kurulu yedek Zekiye Bilgiç, Mehmet Karaer, Hüseyin Çatal seçildi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!