Manisa
02 October, 2024, Wednesday
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

Aytaç ailesinin görkemli sünnet düğünü


Aytaç ailesinin görkemli sünnet düğünü
Aytaç ailesinin görkemli sünnet düğünü Manisa’da Gökhan-Gözde Aytaç çiftin 8 yaşındaki oğlu Ertuğrul Aytaç, muhteşem bir sünnet töreniyle erkekliğe ilk adamını atmanın mutluluğunu yaşadı. Bu mutlu günlerinde Aytaç ailesini bürokratlar, siyasiler, iş insanları yalnız bırakmadı. Ertuğrul Aytaç, oynadığı zeybek oyunuyla büyük beğeni topladı. 

 

Manisa’da Gökhan-Gözde Aytaç çiftin 8 yaşındaki oğlu Ertuğrul Aytaç, muhteşem bir sünnet töreniyle erkekliğe ilk adamını atmanın mutluluğunu yaşadı. Bu mutlu günlerinde Aytaç ailesini bürokratlar, siyasiler, iş insanları yalnız bırakmadı. Ertuğrul Aytaç, oynadığı zeybek oyunuyla büyük beğeni topladı. 


Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Basın Danışmanı Gökhan Aytaç ile İyi Parti Manisa İl Başkan Yardımcısı İş İnsanı Gözde Aytaç çiftin yakışıklı oğlu, siyasetçi iş insanı Rüştü Akçakın’ın ve Gazeteciler Cemiyeti Onursal Başkanı Ertuğrul Aytaç’ın ismini alan torunu Ertuğrul Aytaç sünnet olarak erkekliğe ilk adımını attı.

Anemon Hotel havuz başında gerçekleşen sünnet törenine AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Yılmaz, Manisa Ticaret Borsası Başkanı Sadık Özkasap, Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Ümit Türek, İyi Parti Manisa İl Başkanı Zafer İksir, İyi Parti Yunusemre İlçe Başkanı Tufan Akan, İyi Parti, Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Çelik, CHP Şehzadeler İlçe Başkanı Hakan Gürtunca, Manisa Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Salih Karaağaç, Manisa Pazarcılar Odası Başkanı Destan Bulgay, Manisa’yı Mesir’i Tanıtma ve Turizm Derneği Başkanı Ufuk Tanık, duayen gazeteci Yavuz Donat, Manisa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Filizkan, 155 Nolu Manisa Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Fevzi Açıkel, CHP eski il başkanlarından Semih Balaban, Manisa eski Belediye Başkanı Bülent Kar, Türkiye Kent Konseyleri Denetim Kurulu Başkanı Ahmet Karadağ, iş adamı Abdullah Taşkan, bürokratlar, siyasiler katıldı.  

Ertuğrul Aytaç, anne babası ve gösteri ekibiyle sahneye çıktı. Aytaç, mimar dayısı Sadık Akçakın ve halk oyunları ekibiyle birlikte gerçekleştirdiği zeybek oyunuyla büyük alkış aldı. Davetliler gece boyunca Efe Çıraklar ve ekibinin seslendirdiği birbirinden güzel parçalarla doyasıya eğlendi. CÜNEYT HASÇELİK

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!