Manisa
02 October, 2024, Wednesday
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

BU ÇİLE BİTECEK Mİ?

BU ÇİLE BİTECEK Mİ?
Manisa’da Devlet Bahçeli Köprülü Kavşağı ve Muradiye’yi kente bağlayan yollarda sabah ve akşam olmak üzere servis saatlerindeki trafik çekilmez bir hal alıyor.

Manisa’da Devlet Bahçeli Köprülü Kavşağı ve Muradiye’yi kente bağlayan yollarda sabah ve akşam olmak üzere servis saatlerindeki trafik çekilmez bir hal alıyor. Şehrin her iki yakasında yaşanan yoğun trafik nedeniyle sürücüler çileden çıkarken, ambulanslar da yolda ilerlemekte güçlük çekiyor.

2018 yılında kentin trafiğini rahatlatmak amacıyla hizmete açılan Devlet Bahçeli Köprülü Kavşağı ile Muradiye’yi şehre bağlayan gidiş ve geliş yollarındaki yoğun trafik sürücülerin en büyük sorunu.  4 yıl önce yapılan kavşak trafiği eskisine göre rahatlatmış olsa da servis saatlerinde sürülerin ilerlemesinde etkili değil. Şehrin bir diğer yakası olan Muradiye’de ise trafik çileye dönüştü. Her sabah ve akşam günün aynı saatlerinde sürücüler yolda ilerlemekte zorluk çekiyor. 
SÜRÜCÜLERDEN TEPKİ 
Vatandaşlar şehrin her iki yakasındaki trafik yoğunluğundaki tepkilerini daha çok sosyal medyada dile getiriyor. Sürücüler kavşaktaki servis saatlerindeki yoğunluğa çözüm bulunmasını istiyor. Bazı Manisalılar ise Devlet Bahçeli Köprülü Kavşağı’nın başarılı bir proje olduğunu fakat servis saatlerindeki yoğunluğu kaldıramadığını ifade ediyor. Muradiyeliler ise ilçe merkezinden şehre bağlantı yollarındaki trafiğin gün geçtikçe çekilmez bir hal aldığını bir an önce çözüm için çalışma yapılması gerektiğini dile getiriyor.
TRAFİK ÇİLESİ BÜYÜYOR
Şehrin batısında yer alan en son yapılaşmanın olduğu Akgedik TOKİ konutlarına ve Muradiye Mahallesi’ne gidiş ve geliş yolarında servis saatlerinde ilerlemek tamamen zorlaştı. 
Muradiye Kavşağı bağlantı yollarındaki trafik sıkışıklığı vatandaşların tepkisine yol açıyor. Her gün aynı sorunla karşılaşan sürücüler farklı yollarla trafiğin rahatlatılmasını talep ediyor.
Muradiye Mahallesi’nde yaşayan İsmail Aktaş, arabasıyla sabah saatlerinde şehir merkezine gidebilmek için saatlerce beklediğini belirtti. Aktaş,  demir yolu altından geçen yolun açılmasının trafiği biraz olsun rahatlatacağını belirterek, bir an önce sorunun çözülmesi için yetkililerin girişimde bulunmasını dile getirdi.
MESAİ SAATLERİNDEKİ DEĞİŞİKLİK TALEBİ KARŞILIK BULMADI
Manisa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Salih Karaağaç, ise Muradiye ve Devlet Köprülü Kavşağı’nda oluşan yoğun trafiğe,  servis saatlerindeki değişikliğin çözüm olacağını savundu. 
Başkan Karaağaç, hazırladıkları çözüm içeren dosyayı Manisa Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü’ne Valilik aracılığıyla gönderdiklerini fakat olumlu bir cevap alamadıklarını belirtti.
Karaağaç, şehrin herk iki yakasındaki sorunun büyümeden çözülmesi gerektiğini dile getirdi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!