Manisa
08 October, 2024, Tuesday
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

Bu lokantanın önünden geçen aç kalmıyor!


Bu lokantanın önünden geçen aç kalmıyor!

Manisa’nın Salihli ilçesinde piyasa ortalamasının çok altında fiyatlarla ve kaliteden ödün vermeden hizmet veren, “Askıda Yemek” uygulaması ile de ihtiyaç sahibi vatandaşların ücretsiz olarak yemek ihtiyacını karşılayan Doyuran Teyze adlı mekan, hızla artan girdi fiyatları nedeniyle zor günler yaşıyor. İş yeri sahibi Muammer Karakaş, “İş yerimizi kapatmak üzeriyiz. Üzüldüğüm tek nokta ihtiyaç sahibi insanlarımız yemeksiz kalacak” dedi.

Bedesten Çarşısı Pazaryeri mevkiinde bulunan iş yerinde hazırladıkları kuru fasulye, pilav, nohut ve çeşitli yemekleri piyasa ortalamasının çok altında fiyatlarda müşterilerine sunan Lokanta Sahibi Muammer Karakaş, “Salihli’de 26 yıldan beri Lokanta işletiyorum. Kalitemizden kesinlikle ödün vermedik. Kullanmış olduğumuz ürünlerimiz kesinlikle Türkiye'nin bildiği ve kullandığı marka ürünler. Başta temel gıda ürünleri olmak üzere pek çok üründe görülen fiyat artışları her kesimden insanımızı olumsuz yönden etkilemektedir. Bu süreçte fakir ya da zengin demeden toplumun her kesiminin faydalanmasını amacı ile piyasa ortalamasının çok altında fiyatlar ile hazırladığımız yemekleri sunmaya devam ediyoruz. “Askıda Yemek” uygulaması ile ihtiyaç sahibi vatandaşların ücretsiz olarak yemek ihtiyacını karşılamaya çalışıyoruz. Son günlerde maddi durumlardan dolayı işletmemiz zor bir süreçten geçiyor. İş yerimizi kapatmak üzeriyiz” diye konuştu.

“ASKIDA YEMEK” İÇİN DESTEK BEKLİYORLAR

26 yıl önce işletmeyi kurarken evsizleri, kimsesizleri, otelde kalanları, garajda yatanları, sokakta kalanların destekçisi olmayı hayal ettiklerini ve bunu başardıklarını belirten Karakaş, “Birilerinin bunu yapması gerekiyor, diyerek olarak fakir ya da zengin demeden toplumun her kesiminin faydalanmasını amacı ile piyasa ortalamasının çok altında fiyatlar ile hazırladığımız yemekleri sunuyoruz. Askıda Yemek uygulaması ile ihtiyaç sahibi vatandaşların ücretsiz olarak yemek ihtiyacını karşılamaya çalışıyoruz. Son günlerde maddi durumlardan dolayı işletmemiz zor bir süreçten geçiyor. İş yerimizi kapatmak üzeriyiz. İş yerimizin kapanmaması ve askıda yemek uygulamasının devam etmesi için askıya yemek bırakmanız bizim için yeterli olacaktır. Çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren her esnafımız biraz fedakârlık edebilir. iş yerimize gelen bir müşterimiz ihtiyaç sahibi bir kişi için 20 TL karşılığında projemize destek verebiliir. Müşterilerimiz böyle bir uygulamanın çok güzel olduğunu söylüyorlar. Sizlerde, 0530 130 42 86 numaralı telefondan arayıp askıda yemek kampanyasına destek verilebilirsiniz. Veren el de alan el de bilmiyor. İkisi de gizli. Biz burada sadece iyiliğe vesile oluyoruz. İhtiyaç sahibi kişilere hayır yapabiliyorsak ne mutlu bize” diye konuştu.

HABER MERKEZİ

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!