Manisa
17 October, 2024, Thursday
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

Kevser Oruç Güzellik Stüdyosu açıldı

Kevser Oruç Güzellik Stüdyosu açıldı


Manisa’da güzellik sektörünün önemli isimlerinden biri olan Kevser Oruç’un yeni ofisi Yunusemre Statü Çarşı’da açıldı. Oruç’u açılış etkinliğinde meslektaşları ve sevenleri yalnız bırakmadı.

Yunusemre Statü Çarşı’da hizmet verecek olan Kevser Oruç Güzellik Stüdyosu hizmete açıldı. Genç girişimci kadının açtığı güzellik stüdyosunda kalıcı makyaj, dudak renklendirme, kalıcı eyeliner, kirpik lifting, saç kesimi, cilt bakımı, kafa masajı gibi işlemler yapılacak. Güzellik Stüdyosunun açılış kurdelesini Yunusemre Belediye Başkan Yardımcıları Emine Özge Arslan ve Mehmet Mesut Doğan ile İYİ Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Grandmedical Hastanesi Ortopedi Uzmanı Gürhan Özcan kesti. Açılışta konuşan Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Emine Özge Arslan, “Kadın girişimcilerin çoğaldığı ve kadınlarımızın ticarete, siyasete, sosyal hayata atıldığı bu günlerde bizler de mutluluk ve gurur duyuyoruz. Artık Türkiye’de kadınların daha fazla alanlarda olduğu, sosyal hayatın içerisinde olduğu, ticaretin ve yaşamın içerisinde olduğu günleri görmek istiyoruz. Kevser Hanım zaten Manisa’da tanınan, bilinen, çevresi olan başarılı bir kadın girişimci. Bugün kendisine ait bu işyerini açıyor olması da hem kendisi ve ailesi için hem de bizler için gurur verici” dedi.


“BÖYLE BİR GİRİŞİM BÜYÜK BİR CESARET”
“Ekonominin bu kadar kötü olduğu dönemde böyle bir girişimin olması büyük cesarettir” diyen İYİ Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Grandmedical Hastanesi Ortopedi Uzmanı Gürhan Özcan da, “Ülkenin bu kadar kötü yönetildiği, ekonominin bu kadar kötü olduğu dönemde bir kadınımızın böyle girişimde bulunması ve iş yapması büyük bir cesarettir. Bu cesaretten dolayı Kevser Hanım’ı kutluyorum” ifadelerini kullandı.


KEVSER ORUÇ’TAN GRANMEDİCAL’E TEŞEKKÜR
Kevser Oruç Güzellik Stüdyonun sahibi Kevser Oruç ise konuşmasında, “14 yıldır severek çalıştığım Grandmedical Hastanesi'nden ayrıldıktan sonra kendi işimi kurmanın heyecanını yaşıyorum. Çok mutluyum, heyecanlıyım. Hastanenin bana kattığı vizyon, tecrübe ve deneyimle iyi işler çıkaracağıma inanıyorum. Bu anlamda da Grandmedical Hastanesi’ne bana verdiği desteklerden dolayı çok teşekkür ederim. İşletmemizde kalıcı makyaj, dudak renklendirme, kalıcı eyeliner, kirpik lifting, saç kesimi, cilt bakımı, kafa masajı gibi işlemlerle müşterilerimize hizmet vereceğiz” diye konuştu.

AYŞE NUR BÜYÜK

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!