Manisa
29 September, 2024, Sunday
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

Selçuk Özdağ dan CHP Milletvekilliği açıklaması

Selçuk Özdağ dan CHP Milletvekilliği açıklaması
CHP Manisa Milletvekilliği sıralamasında adı geçen AK Parti’den 3 dönem milletvekilliği, AK Parti genel Başkan Vekilliği görevlerinde bulunan ve şimdilerde Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı olan Dr. Selçuk Özdağ konuya açıklık getirdi. Özdağ, Cumhurbaşkanlığında Kılıçdaroğlu’na destek verildiği gibi milletvekili sıralamasına bakmadan sıralamaya girenin desteklenmesi gerektiğine vurgu yaptı.

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Dr. Selçuk Özdağ işbirliği ve ittifakın karşılıklı desteği ve zorunluluğu gerektirdiğine işaret ederek, “Mevcut iktidarı yenmek istiyorsak, sıralamaya bakmadan destek vermemiz gerekir. Sıralamaya giren isimlere bakmadan şartsız koşulsuz çalışmamız ve destek vermemiz gerekir” diye konuştu. 
Selçuk Özdağ, CHP’nin önceki dönemlerde kazanmak için ittifak yaptığı MHP’li Cengiz Ergün’ün kazandığı yerel seçimleri hatırlatarak, ittifak ve işbirliğinin önemine işaret etti. Özdağ, “ İttifak yalnızca birliktelik değil aynı zamanda işbirliğidir. Biz nasıl cumhurbaşkanı olması için Kemal Kılıçdaroğlu’nu destekleyeceksek, milletvekilliği içinde aynı desteğin ve işbirliğinin olması gerekir. Daha açık ve net olarak şunu ifade etmekte fayda vardır. Yalnızca Kılıçdaroğlu’nun cumhurbaşkanı olması yetmiyor. Mecliste de çoğunluğun olması gerekir. Yani 301 milletvekili seçerek Sayın Kılıçdaroğlu’nu mecliste de güçlü yapmamız gerekiyor. Orada da elini güçlendirmemiz gerekir. Eğer 301 milletvekili seçilip TBMM de çoğunluğu alamazsak kazandığımız cumhurbaşkanlığının hiçbir kıymeti olmaz. Hiçbir ehemmiyeti olmaz.” İfadelerini kullandı.
Dr. Selçuk Özdağ, geçmiş dönemlerde CHP ve MHP’nin Manisa’da yaptığı işbirliği ve ittifakı hatırlatarak, belediye de Cengiz Engün’ün CHP’nin desteği ile seçildiğine dikkat çekti. 
“ELBETTEKİ MİLLETVEKİLLİĞİNE ADAYIM”
Özdağ yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “ İttifak işbirliği isme bakmadan destek verilmesi anlamına gelir, bu gün baktığınızda benim öğrencilik dönemlerim ve parti çalışmalarımla birlikte Manisa’da uzun zaman hizmet vermişimdir. Manisa’nın Demirci ilçesinden Şehzadeler’e, Salihli’den Soma’ya her köyde her mahallede insana dokunmuşluğumuz ve yaptığımız hizmetler vardır. İnsanların Selçuk Özdağ’a sevgisi onlara yaptığı hizmetten geliyor. Hangi Manisalının her hangi bir işi olmuşsa Selçuk Özdağ yardımcı olmuştur. İşini halletmiştir. Bu gün yaptığımız işler ve çalışmalarımızdan dolayı elbette ki Manisa’da bir karşılığımız var. Baktığınızda  6.8 oy oranına tekabül eden bir karşılığımız yaptığımız hizmetlerden dolayıdır. Manisalı kadir şinas insanlardır. Onlara yaptığımız hizmetten dolayı bize sevgileri muhabbetleri samimidir. Bizimde Manisalılara karşı hizmet borcumuz var. Yarım kalmış göletten, sulamaya, tarımsal çalışmalardan sanayiye bu ülkeye, Manisa’ya hizmet borcumuz var ve bunu yerine getirmek için elbetteki milletvekilliğine adayım. Ben Manisa’ya hizmet etmek için çalışıyorum. Bunların karşılığı sevgidir, saygıdır. Bizimde Manisalılara sevgimiz ve saygımız karşılıklı. Bunun için hizmetler kaldığımız yerden devam etmek için tabiî ki milletvekilliğine adayım.” 
Özdağ CHP’lilerin milletvekilliği sıralamasında isme bakmadan, kişiye bakmadan cumhurbaşkanlığında ve milletvekili seçimlerinde millet ittifakına destek vermesi gerektiğine vurgu yaparak, konuşmasına şöyle devam etti: “ TBMM çoğunluğu sağlamak için 301 milletvekilini geçmemiz gerekir. Cumhurbaşkanı seçilecek olana Sayın Kılıçdaroğlu’nun elini güçlendirmemiz, destek vermemiz gerekiyor. İşte bu yüzden milletvekilliğinde şart koşul koymadan destek vermek zorunluluğu vardır. Tartışmalara meydan vermeden, kayıp vermeden cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimi kazanmamız gerekir. Bizim partimiz ittifak ve işbirliğinin tüm gereklerini yerine getirmeyi taahhüt etmiştir. Bunun için partim ve ben Kılıçdaroğlu için oy isteyeceksek, milletvekilliği için ayrım yapmadan oy isteyeceğiz. Geçtiğimiz dönem CHP nasıl Cengiz Ergün’e destek verdiyse, belediye meclisinde nasıl destek verdiyse bu günde cumhurbaşkanlığı ve milletvekili ayrımı yapmadan listelere bakmadan desteğimizi vereceğiz. Ben Manisa’ya hizmet etmek için varım. Bunun için gayret gösteriyorum.” Hüsamettin Edebali

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!