Manisa
01 October, 2024, Tuesday
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

Yunusemre Muhtarlar Derneği 11. Yılını kutladı

Yunusemre Muhtarlar Derneği 11. Yılını kutladı

Manisa Yunusemre Muhtarlar Derneği 11. Kuruluş yıldönümünü kutladı. Manisa’nın büyükşehir statüsüne kavuşmasıyla 2013 yılında kurulan Yunusemre Muhtarlar Derneği, kuruluşunun 11. Yılı kapsamında bir program düzenledi.

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonunda gerçekleşen programa Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Kılıç, Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Doğan, İzmir Muhtarlar Federasyonu Başkanı Sedat Erşahin ve muhtarlar katıldı. 


MUHTARLARI HİZMETLERDE KÖPRÜ OLARAK KULLANAN BELEDİYELERDE HER ZAMAN KAZANIR

Yunusemre Muhtarlar Derneği Başkanı Bedriye Pehlivan, programa katılan herkese teşekkür etti. Manisa’nın büyükşehir olmasının ardından 2013 yılında kurulduğunu açıklayan Pehlivan,  siyaseten çok fazla sıkıntılar yaşadıklarını ama hiçbir zaman taviz vermediklerini söyledi. Pehlivan, “Ne zaman nerede duracağımızı, ne zaman sesimizi çıkaracağımızı bildik. Biz insana hizmet ediyoruz. Zaten muhtarlığın da özü budur. Muhtarın işi istemektir, muhtar ister belediyeler bunu yapmakla mükelleftir. Muhtarları hizmetlerde köprü olarak kullanan belediyelerde her zaman kazanır. Çünkü muhtar mahallenin sesidir, mahallenin fitresidir. Aslında mahalleden çok ses çıkar ama muhtarın fitresinden geçilir belediyeye sunulacak hale gelir aslında belediye başkanlarımızın işini kolaylaştırır. Muhtarın her zaman önemli olduğunu dile getiririz. Muhtarlık aslında çok önemli bir meslektir. Ondan dolaya 19 Ekim Muhtarlar Günü vardır. 1 dönem muhtarlık yapan bunun üniversitesini okumuş sayılır, cebine muhtarlık diplomasını koymuştur. Bugüne kadar ülkemizin her köşesinde muhtarlık yapan taş üstüne taş koymuştur, koymaya da devam ediyor. Muhtarlarımızın kapısı her zaman açıktır” dedi. 


İZMİR MUHTARLAR FEDERASYONUNA DAHİL OLDU 

İzmir Muhtarlar Federasyonu Başkanı Sedat Erşahin, Yunusemre Muhtarlar Derneği’nin kuruluş yıldönümünü kutladı, federasyon bünyesine dahil ettiklerini kaydetti. Erşahin, “Bizler muhtarlar demokrasinin temel taşlarıyız. Doğumdan ölüme, düğünden cenazesine kadar hep beraber eşlik ettiğimiz temel taşlarıyız” dedi. Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, Yunusemre Muhtarlar Derneği’nin kuruluş yıldönümünü tebrik etti, belediye olarak muhtarlarla birlikte hizmet ürettiklerini söyledi.

CÜNEYT HASÇELİK

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!