© Manisa Manşet Gazetesi

Aytun Çıray'dan yeni iddia: Akşener, Manisa ile ilgili yalan söyledi

Aytun Çıray'dan yeni iddia: Akşener, Manisa ile ilgili yalan söyledi Milletvekili Genel Seçimleri sürecinde İYİ Parti'den istifa eden eski Genel Sekreter Aytun Çıray, seçimlerdeki Manisa listesine ilişkin ciddi bir iddia ortaya attı. Genel Başkan Meral Akşener'i suçlayan Çıray, "Manisa'da 1. sıraya kontenjan koymayacaktı, koydu. Bana yalan söyledi" dedi.

 

Milletvekili Genel Seçimleri sürecinde İYİ Parti'den istifa eden eski Genel Sekreter Aytun Çıray, seçimlerdeki Manisa listesine ilişkin ciddi bir iddia ortaya attı. Genel Başkan Meral Akşener'i suçlayan Çıray, "Manisa'da 1. sıraya kontenjan koymayacaktı, koydu. Bana yalan söyledi" dedi.
Geçtiğimiz Mayıs ayında yapılan Genel Seçimlerde Manisa'da 1 milletvekili çıkarabilen ve aday listesinin ilk sırasına Genel Merkez tarafından kontenjan aday konması nedeniyle tartışma yaşanan İYİ Parti'de konuyla ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı. Seçim sürecinde adaylık tartışmaları ve diğer bazı konularda Genel Başkan Meral Akşener'i eleştirerek partisinden istifa eden eski Genel Sekreter Aytun Çıray, sosyal medya hesabından Manisa ile ilgili bir iddia ortaya attı. Çıray, "Manisa'da ne oldu? Ben orada müşahittim. Temayül günü telefonda kendisine bu iş doğru değil, dedim. Olsun sonuçlara uyacağız, dedi. Uydu mu? 1. sıraya kontenjan koymayacaktı, koydu. Bana yalan söyledi. Neyi savunmaya çalışıyorsunuz? Üstelik liyakatli!" ifadelerini kullandı. MİNE BADAN

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER