© Manisa Manşet Gazetesi

Yavuz Ağıralioğlu, kurulacak partinin Manisa İl Toplantısı yapıldı

28 Ekim 2024 Pazartesi günü Yavuz Ağıralioğlu önderliğinde kurulacak olan partinin Manisa İl İstişare Toplantısı Holiday Inn Express Otel deg gerçekleşti. Geçtiğimiz günlerde Manisa’da parti teşkilatlarının kurulması sürecini koordine edeceği açıklanan Serbülent Vatanoğlu, koordinayson kurulu kurarak, Manisa içerisinde partiye katılmak isteyenleri en hızlı ve sağlıklı şekilde, Türkiye için, güçlü bir Manisa teşkilatı oluşturmak adına istişare toplantısını organize ettiklerini ifade etti. 
Yapılan tanışma ve istişare toplantısına partinin Teşkilat Başkanı Ayhan Erel de katılım gösterdi. Ayhan Erel yaptığı konuşmada; İnsanları ayrıştırmayan bir anlayış ile hareket ettiklerini, vatanla, bayrakla, milli ve dini değerler ile, Atatürk ile sorunu olmayan herkese kapılarının açık olduğunu ifade etti. Yapılan anketlerde ülkede bir muhalefet boşluğu olduğunun ortaya çıktığını, aynı zamanda bir iktidar boşluğu olduğunun da görüldüğünü söyleyen Erel, ülke çapında partiye olan teveccühün bir iktidar yürüyüşüne dönüşeceğine inandığını ifade etti. Ayrıca tüm ülkede olduğu gibi Manisa’da da güçlü bir teşkilat yapısı ile, milletin kalbine partiyi kurmak istediklerini, Manisa’da bu süreci İl Koordinatörü olarak görevlendirilen Serbülent Vatanoğlu ile yürüttüklerini, daha güçlü bir Türkiye için fikirleri olan, katılım göstermek isteyen, Sayın Yavuz Ağıralioğlu’na ve partiye gönül veren herkesin Serbülent Vatanoğlu ile iletişime geçmelerinin önemli olduğunu da vurguladı. 
İl Koordinasyon Kurulu Başkanı Serbülent Vatanoğlu, konuşmaya salonu dolduran kalabalığa teşekkür ederek başladı. Kendisine görev verildiği andan itibaren, sürece katkı sağlamak isteyenlerin yoğun şekilde kendisi ile irtibata geçtiğini, bu yoğun katılımın, partinin şimdiden milletin kalbinde yer ettiğini gösterdiğini, yapacakları çalışmalar sonrasında 85 milyonun kalbinde yer edecek bir parti olması adına başta kendisi olmak üzere herkesin sorumluluk alacağı çalışma alanları oluşturacaklarını ifade etti. 28 Ekim’de partinin resmi olarak kurulmasının ardından ilçelerde de koordinasyon kurulu olarak çalışmalara başlayacağını, Manisa genelinde teşkilatlanma konusunda ivme kazanmayı hedeflediklerini de anlattı. 
İl Koordinasyon Kurulu'nda olan Şakircan Dinç, Evren Uçkıran, Necati Özcanlı ve Mustafa Girgin de konuşmalarında, partinin kuruluş sürecinde İl Koordinatörlüğü olarak neler yaptıklarını anlatarak, katılımcılara teşekkürlerini ilettiler. 
Toplantı sonrasında il kordinasyon kurulu ve teşkilat başkanı basına kapalı bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda 28 Ekim'de Ankara'da gerçekleşecek program için hazırlık çalışmaları istişare edildi ve atanacak il başkanlığı konusunda istişare edildiği öğrenildi.

 HABER MERKEZİ

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER