© Manisa Manşet Gazetesi

Başkan Bulgay’dan yeni başkan Yalçın’a ziyaret 

Manisa Meyve Sebze ve Umum Pazarcılar Odası Başkanı Destan Bulgay, geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen kongrede başkanlığa seçilen Manisa Meyve Sebze Komisyoncuları ve Tüccarları Derneği Başkanı Mahfuz Yalçın’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.  Başkan Bulgay’a yönetim kurulu üyeleri de eşlik etti. 
Başkan Bulgay, “Bugün pazaryerlerinde camiamızda etle tırnak gibi olduğumuz hal esnafımızla Pazar esnafımızın kaynaştığı yer olan, bütün Manisa’nın sebze ve meyvesinin temin edildiği Manisa halinde görevine yeni seçilen Mahfuz başkanımıza hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Aynı zamanda hal esnafımızı da ziyaret ettik. Yeni bir sezona giriyoruz. Az sezonu bitirdik, kış sezonun girişiyle beraber hal binamızda da bir görev değişikliği oldu. Bu işler hizmet yarışıdır. Görevini başarıyla tamamlayanlar yeni arkadaşlarımıza görevlerini teslim ettiler. Allah mahcup etmesin. Pazarcılar Odası olarak her daim başkanımızın yanındayız. Pazar ve haldeki sorunlarımızı hep birlikte çözeceğiz” dedi.


Manisa Meyve Sebze Komisyoncuları ve Tüccarları Derneği Başkanı Mahfuz Yalçın ise Başkan Destan Bulgay ve ekibine gerçekleştirdiği ziyaretten dolayı teşekkür etti. Yalçın, “Hal esnafı ile Pazarcı esnafı et ve tırnak gibidir. Hepimiz pazardan gelmeyiz. Pazarın, halin ne sıkıntılarının olduğunu biliyoruz. El birliğiyle Allah’ın izniyle bunların üstesinden geleceğimize inanıyoruz. Hep beraber elimizi değil gövdemizi taşın altına koyarak bu camiayı daha ileriye taşıyacağız” dedi.  

CÜNEYT HASÇELİK

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER